Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 11/12/2018

AVMENTOR.net
Go to
AVMENTOR.net

ΑΘΗΝΑ, 24-25 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018, RADISSON BLU PARK

Λογότυπος
Φωτό_Ανοίγματος

Ήχος Εικόνα Show 2018 - Show Report



Thumbnail Thumbnail Thumbnail

Η Jadia επέδειξε επίσης τον μονομπλόκ τελικό IA100...

... και τον ολοκληρωμένο ενισχυτή Orchestra (με EL34).

Το κορυφαίο soundbar της JBL, Bar 5.1 είναι ένα πλήρες σύστημα με υπογούφερ και δυνατότητα χρήσης περιφερειακών ηχείων (τα άκρα του soundbar αποσπώνται και μπορούν να μετακινηθούν πίσω από τον ακροατή.

Thumbnail Thumbnail Thumbnail

Ανάμεσα στα άλλα εκθέματα της JBL είδαμε και τα “μεικτά” (Bluetooth και ενσύρματα) ακουστικά E45BT, E55BT, Everest 810 και Everest 710 (από αριστερά προς τα δεξιά).

Πρεμιέρα στην Ελλάδα για την Keces, μια εταιρία η οποία εξειδικεύεται στα φίλτρα/conditioners τροφοδοσίας. Εδώ, το BP-600 (αριστερά) και το BP-2400 (δεξιά).

Είχαμε κάμποσο καιρό να δούμε την KEF με σημαντική παρουσία στην έκθεση. Εφέτος τα πράγματα άλλαξαν και η εταιρία αντιπροσωπεύθηκε από το LS50 (αριστερά) και το R700 (δεξιά)...

Thumbnail Thumbnail Thumbnail

... το ολοκαίνουριο, μικρό μόνιτορ με ομοαξονική μονάδα, LSX...

... καθώς επίσης και από το Q-350.

Εντυπωσιακό πλατό από τον Kuzma. Πρόκειται για το Stabi R με τον βραχίονα 4point9.

Thumbnail Thumbnail Thumbnail

Δύο από τις σημαντικότερες συσκευές της ελληνικής LAB12. Επάνω ο καινούριος προενισχυτής phono Melto2 και, κάτω, το πολύ επιτυχημένο φίλτρο τροφοδοσίας Gordian.

Η ίδια εταιρία επέδειξε για πρώτη φορά, στην Ελλάδα, τον νέο τελικό Suara, με λυχνίες KT150.

Ο Leben CS600 δεν είναι καινούριο μοντέλο αλλά ακούστηκε ιδιαίτερα εντυπωσιακά με τα ηχεία της Rois Acoustics. Ένα “πάντρεμα” πολύ ενδιαφέρον.

Thumbnail Thumbnail Thumbnail

Μια καινούρια εταιρία η Lucas Audio Lab παρουσίασε τον σέρβερ LDMS (Lucas Domansky Music Server), ένα “βαριά” audio optimized σύστημα με πολλές δυνατότητες customizing.

O μετατροπέας d/a DA-250 της Luxman (κάτω) και ο ενισχυτής ακουστικών A 20 της Beyerdynamic (κάτω).

Το M1 της Mag Lev Audio είναι ένα πραγματικό show- stopper. Το μαγνητικώς αιωρούμενο πλατό κέρδισε, όπως ήταν αναμενόμενο, τις εντυπώσεις των επισκεπτών.

Thumbnail Thumbnail Thumbnail

Η Marantz έκανε αισθητή (και με το παραπάνω) την παρουσία της με μεγάλο αριθμό συσκευών. Εδώ, το ζευγάρι CD player/Ενισχυτή της σειράς 5005 (CD5005 και PM5005 αντιστοίχως)...

... και εδώ, το επετειακό ζευγάρι “Ruby” (CD/SA-CD player SA-KI και ολοκληρωμένος ενισχυτής PM-KI) με την υπογραφή του δαιμόνιου Ishiwata, με την ευκαιρία συμπλήρωσης 40 ετών από την έναρξη της συνεργασίας του με την εταιρία.

Ο κορυφαίος DAC του Meitner (EMM Labs), DA2, βασίζεται σε custom/discrete μετατροπείς d/a, ενώ ο ίδιος βρίσκεται πίσω από το DSP και το αναλογικό στάδιο της συσκευής.

Thumbnail Thumbnail Thumbnail

H Micromega επανήλθε δριμύτερη με την σειρά ολοκληρωμένων ενισχυτών M-One. Εδώ, το μεγάλο μοντέλο M150.

Η Naim Audio φαίνεται να έχει μπει καλά στον παιχνίδι των “μεγάλων” ασύρματων ηχείων. Εδώ το αυθεντικό Mu-so και σε δεύτερο πλάνο, το μικρότερο μοντέλο, Mu-so Qb.

Αυτή, πρέπει να είναι μια από τις πρώτες εμφανίσεις του νέου NDX της Naim, το οποίο λέγεται, απλώς, NDX2.

Thumbnail Thumbnail Thumbnail

To DS-1 στη σειρά Revo της Norma αποτελεί ένα συνδυασμό των εμπειριών της εταιρίας από τον σχεδιασμό CD player και DAC, σε μια συσκευή με σοβαρές δυνατότητες διαχείρισης του ψηφιακού σήματος.

Πρώτη, επίσημη, εμφάνιση των προϊόντων της Origin Live, ενός από τους κλασικούς Βρετανούς κατασκευαστές αναλογικών συστημάτων. Εδώ, το μεσαίο μοντέλο, Resolution MK4...

... κι εδώ ένας από τους οκτώ βραχίονες της εταιρίας, ο Zephyr, στην σειρά Premium.