Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 11/12/2018

AVMENTOR.net
Go to
AVMENTOR.net

ΑΘΗΝΑ, 24-25 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018, RADISSON BLU PARK

Λογότυπος
Φωτό_Ανοίγματος

Ήχος Εικόνα Show 2018 - Show Report



Thumbnail Thumbnail Thumbnail

Η Perpetuum Ebner μπήκε στον χώρο των πολύ οικονομικών πλατό, με το PE 800.

Εδώ και κάποια χρόνια, η Pioneer κινείται δραστήρια στον χώρο του δικαναλικού ήχου. Εδώ το network player και ο διαδικτυακός/DAB δέκτης της σειράς “30” (N-30AE και SX-S30DAB αντιστοίχως)...

... το πλατό PL-30 καθώς και συσκευές της σειράς 70, network player, ολοκληρωμένος ενισχυτής/DAC και CD/SA-CD player, με κωδικούς N-70AE, A-70DA και PD-70AE αντιστοίχως.

Thumbnail Thumbnail Thumbnail

Αν και παρουσιάστηκε πριν από τέσσερα χρόνια, ο DAC/Ενισχυτής ακουστικών U-05, επίσης της Pioneer, αποτελεί μια πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση.

Το κορυφαίο ηχείο της σειράς twenty25 είναι το “26”, ένα μεγάλο τρίδρομο ηχείο δαπέδου, με το μιντ θόλου 50 χιλιοστών και, εννοείται, φόρτιση γραμμής μεταφοράς ATL.

Ο DiaLogue Premium HP είναι ο μεγάλος ολοκληρωμένος ενισχυτής της Primaluna και διαφέρει από τον “απλό” Premium στο ότι διαθέτει ενισχυτή ακουστικών. Μπορεί να δεχτεί μια μεγάλη ποικιλία λυχνιών ισχύος, περιλαμβανόμενων και των ΚΤ150 (φθάνοντας τα 48W/κανάλι).

Thumbnail Thumbnail Thumbnail

Ο ολοκληρωμένος ενισχυτής Ι15 της Primare περιλαμβάνει ενσωματωμένο DAC και μεγάλες δυνατότητες ενσύρματου και ασύρματου streaming, συμπεριλαμβανόμενης της τεχνολογίας Chromecast.

Συσκευές της σειράς Box RS της Pro-Ject Audio. Επάνω, ο προενισχυτής phono με το εξωτερικό τροφοδοτικό μπαταρίας και κάτω το CD player και ο μετατροπέας d/a.

H φαντασία της εταιρίας, πάντως, φαίνεται ανεξάντλητη σε ό,τι αφορά τα επετειακά πλατό. Εδώ, αφιερωμένο στο Yellow Submarine των Beatles.

Thumbnail Thumbnail Thumbnail

Ηχείο δαπέδου από την σειρά Chromium της Quadral (Style 8). Δίπλα του το παλαιότερο μοντέλο Pico της εταιρίας, με τουίτερ ribbon.

Ο ολοκληρωμένος ενισχυτής Elex-R της Rega, αποδίδει 70W ανά κανάλι και ενσωματώνει έναν πολύ προσεγμένο στάδιο προενίσχυσης phono.

Έκπληξη της τελευταίας στιγμής, το καινούριο τρίδρομο δαπέδου της Rois Acoustics, το οποίο ονομάζεται Tritor . Εδώ, οδηγείται από τον CS600 της Leben.

Thumbnail Thumbnail Thumbnail

H Rois επέδειξε τα τρία πιο σημαντικά ηχεία της. Από αριστερά προς τα δεξιά, το νέο Tritor, το ανοικτής μπάφλας Minoas και η νέα έκδοση του Status 8 (8.4), η οποία είναι, πλέον 2 1/2 δρόμων.

Ο ολοκληρωμένος ενισχυτής Alabaster της Sonneteer, αποδίδει 55W ανά κανάλι και, στην πιο πρόσφατη έκδοσή του, προενισχυτή phono MM.

Χειροποίητα καλώδια USB από την Stavessence. H εταιρία φαίνεται να εξειδικεύεται στα καλώδια data (για εφαρμογές audio), προσφέροντας δύο μοντέλα USB και δύο για σύνδεση μέσω Ethernet. Αριστερά το USB Eunoia και δεξιά το Ethernet Apricity.

Thumbnail Thumbnail Thumbnail

Ένα από τα πλέον επιβλητικά ηχεία της εφετινής έκθεσης ήταν, χωρίς αμφιβολία το Compact Reference One της TAD.

Η TechDAS εκπροσωπήθηκε με το Air Force III Premium, μια εντυπωσιακή -αλλά κόμπακτ- κατασκευή η οποία είναι βαρύτερη από το “απλό” III και βασίζεται σε πνευματικό έδρανο και σύσφιξη του δίσκου μέσω κενού...

... συνοδευόμενο, φυσικά, από το εξωτερικό τροφοδοτικό/αντλία κενού η οποία είναι απαραίτητη για την λειτουργία του.

Thumbnail Thumbnail Thumbnail

Απομονωτής τροφοδοσίας από την Torus Power, στην σειρά RS. Το εντυπωσιακότερο κομμάτι του είναι ο θηριώδης δακτυλιοειδής μετασχηματιστής.

Ολοκαίνουριο ασύρματο/lifestyle ηχείο από την Triangle. Ονομάζεται Aio.

Για τους πιο σκληροπυρηνικούς, η γαλλική εταιρία είχε να επιδείξει, επίσης, δύο ηχεία δαπέδου της σειράς EZ, το Gaia (αριστερά) και το κορυφαίο Australe (δεξιά).

Thumbnail Thumbnail Thumbnail

Οι αδελφοί Τσακιρίδη (Tsakiridis Devices) παρουσίασαν τον νέο ολοκληρωμένο ενισχυτή Hermes, μια σχεδίαση βασισμένη σε EL84, η οποία αποδίδει 30W ανά κανάλι και διαθέτει θύρα USB...

... ενώ ο κλασικός πλέον Theseus (ΚΤ150), επίσης με θύρα USB και έξοδο ακουστικών αποτελεί, πλέον, μια βραβευμένη από το Diapason D'Or συσκευή, για το 2018!

Ηχείο βάσης από την Vienna Acoustics. Είναι το δίδρομο Haydn Grand Symphony.