Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update:  Τρίτη, 06/11/2007


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►AΡΘΡΑ►ATHENS CONSUMER ELECTRONICS SHOW 2007...

AV BLOG 

SITE MAP

Consumer Electronics Show 2007
Gallery... σελίδα 1/3
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ AΛΦΑΒΗΤΙΚΩΣ: A-J, L-S, S-V
Kάντε "κλικ" στον μεγεθυντικό φακό δίπλα σε κάθε φωτογραφία για να την ανοίξετε σε υψηλότερη ανάλυση (400x300 ή 300x400 pixels) σε νέο παράθυρο. Aπό εκεί με δεξί "κλικ"/Save Picture As μπορείτε να την μεταφέρετε στον υπολογιστή σας.  Η χρήση των φωτογραφιών επιτρέπεται όταν πληρούνται οι Οροι Χρήσης Για την λειτουργία αυτή θα πρέπει να έχετε ενεργοποιήσει την Javascript και να μην χρησιμοποιήτε κάποιο pop-up blocker.
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ EΠΟΜΕΝΗ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ


Οι συσκευές του Abrahamsen έφθασαν και στην Ελληνική αγορά, με την σειρά “V” να είναι ανέλπιστα λογική ως προς τις τιμές. Η αισθητική, πάντως, θυμίζει έντονα Electrocompaniet! Πακέτο της Accuphase που περιλαμβάνει τον κορυφαίο δέκτη T1000, το player DP500 και τον ολοκληρωμένο ενισχυτή Ε530. O μονομπλόκ τελικός ενισχυτής MAA-705 της Advance Acoustic με το χαρακτηριστικό όργανο μέτρησης, έκλεψε την παράσταση στο περίπτερο της εταιρίας.

Μια νέα εταιρία με μικρές καταναλωτικές συσκευές: H Aigo διαθέτει ένα πλήρη κατάλογο που περιλαμβάνει ψηφιακές μηχανές, media players και ενδιαφέροντα αξεσουάρ. O επεξεργαστής D2 και ο τελικός ενισχυτής P2 της Anthem είναι, χωρίς αμφιβολία δύο επιβλητικές συσκευές, οι κορυφαίες στην σειρά Statement της εταιρίας. Τα power conditioners της Audience αφίχθησαν στην ελληνική αγορά. Εδώ, το Adept Response AR12, προσαρμοσμένο στις ανάγκες των ευρωπαικών δικτύων ισχύος.

Η Audio Physic επέδειξε το νέο Virgo, μια ενδιαφέρουσα σχεδίασης στην κλασική αισθητική του γνωστού γερμανού κατασκευαστή. Ο νέος “Αίολος” της Audio Spectrum χρησιμοποιεί διαφορετικές μονάδες της Seas σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο. Στην προηγούμενη έκθεση είδαμε το mock-up, εφέτος, ο “Eρμής” της Audio Spectrum ήταν παρών ως πλήρες ηχείο, διατηρώντας την επιβλητική του φυσιογνωμία.

Η Audiolab έχει μπει (και πάλι) για καλά στην αγορά. Εδώ, ο άκρως ενδιαφέρων phono PPA, ο προενισχυτής Q και ο τελικός P της κλασικής σειράς 8000. To είδαμε για πρώτη φορά στην IFA και δεν άργησε να φθάσει και στην ελληνική αγορά: Το ITR10 της Bernstein είναι συνδυασμός λαμπάτου δέκτη ενισχυτή και iPod docking station. O αρθρωτός ολοκληρωμένος 4810 της Cairn ο οποίος μπορεί, μεταξύ άλλων, να δεχτεί modules για DAC, ραδιοφωνικό δέκτη, προενισχυτή phono και balanced εισόδους.

“Μικρό” phono stage (640P) από την Cambridge Audio, η οποία επέδειξε την πλήρη σειρά των συσκευών της... ... ανάμεσα στις οποίες είδαμε και μια see-through έκδοση του ολοκληρωμένου ενισχυτή 840Α. Το Master Reference της Clearaudio μπορεί να μην βρισκόταν σε λειτουργία, αλλά -όπως θα περίμενε κανείς- τράβηξε με ευκολία τα βλέμματα όλων!

Η αλήθεια είναι ότι δεν το βλέπουμε συχνά:  Βραβείο “καλύτερου ηχείου” από το περιοδικό Home Cinema Choice στην Crystal Audio... ... γι' αυτό το ηχείο: Το σύστημα με τα πιστοποιημένα κατά THX ηχεία της εταιρίας λειτούργησε εντυπωσιακά ακόμη και στον ανοικτό χώρο της έκθεσης. Denon Amplified Cinema”: Ένα ενδιαφέρον concept που βασίστηκε στο νέο DHT-FS3 X-Space, ένα σύστημα που χρησιμοποιεί τεχνολογία εικονικού ήχου surround χωρίς ανάγκη ανακλάσεων.

Τα συστήματα στήριξης τηλεοπτικών συσκευών της Elmob μας φάνηκαν ενδιαφέροντα τόσο από πλευράς λειτουργικότητας όσο και από πλευράς αισθητικής. Room Concept από την Εpson, όπου ένα combo (προβολέας και player) χρησιμοποιούνται για “καθημερινή” χρήση, η οποία περιλαμβάνει και προβολή συμβατικής τηλεόρασης. Σειρά κινηματογραφικών προβολέων από την Epson. Η εταιρία παρουσίασε και τον νέο “μεγάλο” EMP-TW2000 για τους απαιτητικούς του οικιακού κινηματογράφου.

Το Μουσείο Ελληνικών Λαϊκών Μουσικών Οργάνων του Φοίβου Ανωγειανάκη είχε μια ενδιαφέρουσα παρουσία στην έκθεση. Εδώ, μια συλλογή κρουστών. Ο S3000 της Imerge είναι ένας music server με δυνατότητες αναπαραγωγής αρχείων MP3, WMA και WAV. Jadis Orchestra Dip: 40 βατ ανά κανάλι, EL34 στην έξοδο και ναι, καλά βλέπετε: Η υποδοχή στην αριστερή πλευρά είναι για iPod...

 

Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2007
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr