Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update:  Τρίτη, 06/11/2007


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►AΡΘΡΑ►ATHENS CONSUMER ELECTRONICS SHOW 2007...

AV BLOG 

SITE MAP

Consumer Electronics Show 2007
Gallery... σελίδα 3/3
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ AΛΦΑΒΗΤΙΚΩΣ: A-J, L-S, S-V
Kάντε "κλικ" στον μεγεθυντικό φακό δίπλα σε κάθε φωτογραφία για να την ανοίξετε σε υψηλότερη ανάλυση (400x300 ή 300x400 pixels) σε νέο παράθυρο. Aπό εκεί με δεξί "κλικ"/Save Picture As μπορείτε να την μεταφέρετε στον υπολογιστή σας.  Η χρήση των φωτογραφιών επιτρέπεται όταν πληρούνται οι Οροι Χρήσης Για την λειτουργία αυτή θα πρέπει να έχετε ενεργοποιήσει την Javascript και να μην χρησιμοποιήτε κάποιο pop-up blocker.
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ EΠΟΜΕΝΗ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ


Η Samsung επέδειξε επίσης και μια 70άρα με backlight από LEDs. H σειρά Aquos της Sharp έχει περάσει στον χώρο της σάρωσης 100Hz... ... και προσφέρει συσκευές με μικρό βάθος για ακόμη ευκολότερη τοποθέτηση.

Το Blu-ray player BD-HP20S της Sharp έχει δυνατότητα γρήγορης εκκίνηχης (κάτι για το οποίο δεν φημίζονται αυτές οι συσκευές) και προσφέρει έξοδο HDMI 1.3 Τα Auditor Μ της Sonus Faber αποτελούν μια πρώτης τάξης απόδειξη για την εξαιρετική περί αισθητικής άποψη του γνωστού κατασκευαστή... ... οποίος επέδειξε επίσης την πλήρη σειρά Elipsa, η οποία περιλαμβάνει το ηχείο δαπέδου, το μικρό Auditor Elipsa και το υπογούφερ Cremona.

H σειρά ηχείων XT της Sunfire περιλαμβάνει δορυφόρους και κεντρικό ηχείο με τουίτερ ribbon. Εδώ το CRM-2, το οποίο ανεβαίνει μέχρι τα 40kHz. To Prestige Canterbury της Tannoy με το σούπερ τουίτερ της εταιρίας τοποθετημένο στο επάνω μέρος. To σύστημα Torus της Wilson Benesch είναι ένα επιβλητικό υπογούφερ με ριζοσπαστική σχεδίαση, το οποίο υπόσχεται σημαντικά καλύτερες επιδόσεις.

 

 

Το TVskin είναι η τελευταία πρόταση της Vogel για το customizing της εμφάνισης των τηλεοπτικών συσκευών και μόνιτορς LCD και Plasma.

 

Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2007
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr