Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update:  Τρίτη, 06/11/2007


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►AΡΘΡΑ►ATHENS CONSUMER ELECTRONICS SHOW 2007...

AV BLOG 

SITE MAP

Consumer Electronics Show 2007
Gallery... σελίδα 2/3
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ AΛΦΑΒΗΤΙΚΩΣ: A-J, L-S, S-V
Kάντε "κλικ" στον μεγεθυντικό φακό δίπλα σε κάθε φωτογραφία για να την ανοίξετε σε υψηλότερη ανάλυση (400x300 ή 300x400 pixels) σε νέο παράθυρο. Aπό εκεί με δεξί "κλικ"/Save Picture As μπορείτε να την μεταφέρετε στον υπολογιστή σας.  Η χρήση των φωτογραφιών επιτρέπεται όταν πληρούνται οι Οροι Χρήσης Για την λειτουργία αυτή θα πρέπει να έχετε ενεργοποιήσει την Javascript και να μην χρησιμοποιήτε κάποιο pop-up blocker.
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ EΠΟΜΕΝΗ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ


H KEF επέδειξε μια πλήρη σειρά ηχείων, ανάμεσά τους και την σειρά Reference. To Klipsch Palladium στην πρώτη, επί ελληνικού εδάφους, παρουσίασή του. Η νέα ναυαρχίδα του γνωστού κατασκευαστή αναμένεται τους πρώτους μήνες του 2008. Οι τηλεοράσεις της σειράς Design Art της LG έχουν ιδιαίτερα προσεγμένη αισθητική. Εδώ η 42άρα LCD, 42LF75.

Το κινητό Chocolat της LG και η επιτυχία του στην παγκόσμια αγορά δημιούργησε, χωρίς αμφιβολία, μια νέα σχεδιαστική τάση. Ρίξτε μια ματιά στο μίνι σύστημα FA162... Ένα “ανοιχτό” player της Marantz είναι πάντοτε ενδιαφέρον: Το SA7001 KIS έχει όλα τα γνωστά χαρακτηριστικά που έχουν κάνει την εταιρία αγαπητή. Ο πολυσυζητημένος ολοκληρωμένος ενισχυτής AV SR8002 έφθασε και στην ελληνική αγορά.

Ένα νέο ηχείο από μια εταιρία που δεν φαίνεται να ησυχάζει ποτέ: Το Purity της Martin Logan, είναι, κατά τα γνωστά, μια υβριδική σχεδίαση. Πλήρης σειρά ηχείων της Mirage. H Mirai ήταν και πάλι παρούσα με μια μεγάλη ποικιλία τηλεοράσεων και μόνιτορ. Εδώ, η 42άρα DTL-642E500.

H Monolite είναι μια Ιταλική εταιρία ηχείων. Τα Floor Slim είναι ηχεία δαπέδου με σημαντικές δυνατότητες customizing ώστε να ταιριάζουν σε κάθε αισθητική ανάγκη. Νέες συσκευές από την Monrio: Η σειρά MJ (player και ενισχυτής) αφίχθησαν κατ' ευθείαν στην έκθεση και φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα (ο ενισχυτής χρησιμοποιεί διακοπτικά στάδια) Το νέο cd player Α1008 της Musical Fidelity με τον χαρακτηριστικό top-loading μηχανισμό του. Μπορεί να τροφοδοτηθεί και από το τροφοδοτικό του αντίστοιχου ολοκληρωμένου ενισχυτή.

Πολλοί θα την θυμούνται: Πρόκειται για μια από τις κλασικές CRT της Nordmende... ... η οποία φυσικά δεν παρέλειψε να παρουσιάσει και την 50άρα plasma N5001p με ανάλυση 1366x768. To Mουσείο Τηλεπικοινωνιών του OTE παρουσίασε ενδιαφέροντα εκθέματα, ανάμεσα στα οποία αυτό το τμήμα αναλογικού τηλεφωνικού κέντρου. Θαυμάστε πολυπλοκότητα!

Η νέα σειρά συσκευών της Parasound με την ονομασία New Classic έφθασε στην ελληνική αγορά. To D200 είναι ένα DVD player με δυνατότητα αναπαραγωγής πολυκαναλικών SACD. Ένα από τα κεντρικά εκθέματα στο περίπτερο της Parasound ήταν ο νέος καθαρόαιμος δικαναλικός προενισχυτής JC2 στην σειρά Halo. Pathos Digit και Endorphin: Ο Ιταλός κατασκευαστής με την κορυφαία αισθητική έχει πλέον δύο ψηφιακές πηγές.

Όπως περιμέναμε, το κεντρικό θέμα της Philips για την εφετινή έκθεση ήταν (τι άλλο) η Aurea και η ταινία “There Is Only One Sun” του Wong Kar Wai. Το HTS8100 είναι η εκδοχή της Philips για την τεχνολογία των sound projectors και η λειτουργία του ήταν αρκούντως πειστική... ... ενώ από τον εκθεσιακό χώρο της εταιρίας δεν έλειψε και το ολοκαίνουριο Blu-ray player, το BDP7100.

Κοντινή λήψη των μεγαφώνων ενός από τα κυρίως ηχεία του συστήματος HT4000 της Roister... ... η οποία επέδειξε, ακόμη, και το γνωστό ηχείο δαπέδου “Status”. Concept χώρος της Samsung, όπου επιδεικνύεται το σύστημα οικιακού κινηματογράφου HT-TXQ120.

 

Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2007
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr