Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update:  Τρίτη, 20/01/2009


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►AΡΘΡΑ►ΑΠΟΣΤΟΛΗ: CES 2009...

SITE MAP

Αποστολή: CES 2009
Gallery... σελίδα 11/11
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ AΛΦΑΒΗΤΙΚΩΣ: AAD-Audio Aero, Audio Engine-Conrad Johnson, Crystal Cable-Eton, Feickert Analogue-Jaton, Jones Audio-Music Culture Technology, McIntosh-Panasonic, Panasonic-Raal, Rel-Sonneteer, Sonoro-Thales, The Lars-VPI, VTL-Zu Audio
Kάντε "κλικ" στον μεγεθυντικό φακό δίπλα σε κάθε φωτογραφία για να την ανοίξετε σε υψηλότερη ανάλυση σε νέο παράθυρο. Aπό εκεί με δεξί "κλικ"/Save Picture As μπορείτε να την μεταφέρετε στον υπολογιστή σας.  Η χρήση των φωτογραφιών επιτρέπεται όταν πληρούνται οι Οροι Χρήσης Για την λειτουργία αυτή θα πρέπει να έχετε ενεργοποιήσει την Javascript και να μην χρησιμοποιήτε κάποιο pop-up blocker.
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ EΠΟΜΕΝΗ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ


Σύστημα ενισχυτών της VTL. Η Wadia παρουσίασε την Σειρά 1 (Series 1) η οποία περιλαμβάνει διακοπτικούς ενισχυτές καθώς και Decoding Computer με κωδικούς 151 και 121 αντιστοίχως. To Νiagara της Waterfall. Φαίνεται ότι τα διαφανή ηχεία κερδίζουν τις εντυπώσεις και χώρο στα καθιστικά!

Ένας MD805 της Wavac. O Weiss επέδειξε ένα πρωτότυπο net player. Θα έχει ενσωματωμένο σκληρό δίσκο, θα βασίζεται σε Linux και το ripping θα γίνεται με λογισμικό εφάμιλλο του EAC. H Well Tempered παρουσιάστηκε με το Amadeus (εδώ με βραχίονα Τri-Planar)...

... και με το Amadeus GT το οποίο χρησιμοποιεί βραχίονα με την γνωστή απόσβεση σε μπάνιο σιλικόνης... ...όπου τον ρόλο του πλωτήρα παίζει ένα μπαλάκι του γκόλφ, με τις χαρακτηριστικές αεροδυναμικές εσοχές. Eπιβλητικός τελικός με 300B της Western Electric.

Το PR-1 της W.H.T. (Wide Horn Technologies) χρησιμοποιεί ένα οκτάινστο μιντ/γούφερ που φορτίζεται με χοάνη  και ένα τουίτερ ribbon. Εντυπωσιακή εμφάνιση ενός μονομπλόκ WA833a της Win Analog. H εταιρία επέδειξε ακόμη τον προενισχυτή LS845A.

Η YG Acoustics επέδειξε το μεγάλο Anat Reference II καθώς και το μικρότερο Kipod. H Zu Audio παρουσίασε ένα νέο ηχείο, το Essence. Χρησιμοποιεί ένα δεκάρι πλήρους φάσματος το οποίο συμπληρώνεται από ένα σούπερ τουίτερ ribbon.

 

Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2009
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr