Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update:  Τρίτη, 20/01/2009


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►AΡΘΡΑ►ΑΠΟΣΤΟΛΗ: CES 2009...

SITE MAP

Αποστολή: CES 2009
Gallery... σελίδα 9/11
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ AΛΦΑΒΗΤΙΚΩΣ: AAD-Audio Aero, Audio Engine-Conrad Johnson, Crystal Cable-Eton, Feickert Analogue-Jaton, Jones Audio-Music Culture Technology, McIntosh-Panasonic, Panasonic-Raal, Rel-Sonneteer, Sonoro-Thales, The Lars-VPI, VTL-Zu Audio
Kάντε "κλικ" στον μεγεθυντικό φακό δίπλα σε κάθε φωτογραφία για να την ανοίξετε σε υψηλότερη ανάλυση σε νέο παράθυρο. Aπό εκεί με δεξί "κλικ"/Save Picture As μπορείτε να την μεταφέρετε στον υπολογιστή σας.  Η χρήση των φωτογραφιών επιτρέπεται όταν πληρούνται οι Οροι Χρήσης Για την λειτουργία αυτή θα πρέπει να έχετε ενεργοποιήσει την Javascript και να μην χρησιμοποιήτε κάποιο pop-up blocker.
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ EΠΟΜΕΝΗ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ


To Elements W της Sonoro είναι ένα επιτραπέζιο ραδιόφωνο το οποίο μπορεί να συνεργαστεί και με iPod. Νέο ηχείο της Sonus Faber. Ονομάζεταοι Liuto. Η Sony επέδειξε τεχνολογία 3D HDTV η οποία φυσικά δεν μπορεί να φανεί σε φωτοφγραφίες. Ήταν, πάντως, εντυπωσιακή.

Το Bravia Drome είναι ένας μηχανισμός προώθησης της ιδέας των 200Hz. Η Sony έχει κάνει αρκετό θόρυβο και χρησιμοποιεί τον Kaka (προς το παρόν, της Milan...) Οι Αμερικανοί είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά την 24άρα A900. Κάπως βαριά στο χέρι, αλλά έτσι είναι αυτά τα πράγματα! O αναγνώστης e-books της Sony έχει συζητηθεί αρκετά. Υπάρχει και σε διάφορα χρώματα.

Concpets για τις εύκαμπτες οθόνες Oled. Η Sony φαίνεται να έχει μερικές καλές ιδέες... ... αλλά ήδη κυνηγάει της συγκεκριμένη τεχνολογία όσον αφορά τις τηλεοράσεις. Η διαδικτυακή κοινότητα για τους χρήστες του PS3 έχει ανακοινωθεί εδώ και λίγο καιρό.

Το Vaio VGN-P500 είναι η απάντηση της Sony στην τάση των netbooks που σαρώνει τελευταίως. Όμορφο και με θετικό πληκτρολόγιο. Oι μεγάλοι τελικοί και τα υπόλοιπα ηλεκτρονικά της Soulution. Η εταιρία από την Ελβετία φαίνεται να προσπαθεί πολύ να μπει στην αγορά των απαιτητικών συσκευών. Ο Spectron Musician III SE σε ρυθμό μονομπλόκ ενώ οδηγεί τα Omega της Analysis Audio.

Νέες συσκευές από την Stello. Πρόκειται για το cd player CDA500 και τον ολοκληρωμένο ενισχυτή AI500. Η Sunny Cable Technology παρουσίασε τα καλώδιά της και αυτόν τον ενδιαφέροντα τρόπο σύνδεσης των γειώσεων (star, στην κυριολεξία)... ... καθώς επίσης και ένα νέο ηχείο.

Προενισχυτής phono από την Sutherland. Η εταιρία συμπαθεί τα τροφοδοτικά με μπαταρίες και δεν το κρύβει. H Swans είναι τακτικός θαμώνας των εκθέσεων. Εδώ ένα μεγάλο σύστημα (2.3B)... ... κι εδώ κάτι πιο διακριτικό... Το F10.

Το Ambiophonics είναι μια τεχνολογία αναπαραγωγής δικαναλικού stereo. Η TacT παρουσίασε έναν επεξεργαστή που "τρέχει" τους σχετικούς αλγόριθμους. To Reference One της TAD (Technical Audio Devices, θυγατρική της Pioneer). Η εταιρία πρότεινε ένα δικαναλικό φορμά σε δίσκους Blu-ray, με την συνεργασία της Sheffield Lab. Το γνωστό, αλλά πάντα όμορφο, Prestige της Tangent.

H τηλεπαρουσία (telepresence), η δυνατότητα δηλαδή να στέλνεις ένα robot στην θέση σου, κάπου άλλου, ήταν κάτι που "έπαιξε" στην CES. Εδώ, η πιο καλλίγραμμη εκδοχή... Mονομπλόκ 350M της καναδικής Tenor Audio. Μόνο κατόπιν παραγγελίας. O βραχίονας Thales βασίζεται στο γνωστό θεώρημα "κάθε γωνία εγγεγραμμένη σε ημικύκλιο είναι ορθή" και στην γεωμετρική κατασκευή εφαπτομένης από δεδομένο σημείο για να εξασφαλίσει μηδενική εκτροπή από ακτινικό μηχανισμό.

 

Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2009
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr