Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update:  Τρίτη, 20/01/2009


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►AΡΘΡΑ►ΑΠΟΣΤΟΛΗ: CES 2009...

SITE MAP

Αποστολή: CES 2009
Gallery... σελίδα 7/11
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ AΛΦΑΒΗΤΙΚΩΣ: AAD-Audio Aero, Audio Engine-Conrad Johnson, Crystal Cable-Eton, Feickert Analogue-Jaton, Jones Audio-Music Culture Technology, McIntosh-Panasonic, Panasonic-Raal, Rel-Sonneteer, Sonoro-Thales, The Lars-VPI, VTL-Zu Audio
Kάντε "κλικ" στον μεγεθυντικό φακό δίπλα σε κάθε φωτογραφία για να την ανοίξετε σε υψηλότερη ανάλυση σε νέο παράθυρο. Aπό εκεί με δεξί "κλικ"/Save Picture As μπορείτε να την μεταφέρετε στον υπολογιστή σας.  Η χρήση των φωτογραφιών επιτρέπεται όταν πληρούνται οι Οροι Χρήσης Για την λειτουργία αυτή θα πρέπει να έχετε ενεργοποιήσει την Javascript και να μην χρησιμοποιήτε κάποιο pop-up blocker.
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ EΠΟΜΕΝΗ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ


Η Lumix DMC-G1 της Panasonic είναι η πρώτη κάμερα με αισθητήρα Micro Four Thirds κάτι που μειώνει αισθητά το μέγεθός της, αν αναλογιστεί κανείς ότι είναι D-SLR. Τα RP-HJE700 είναι μικρά σε μέγεθος ακουστικά τα οποία έχουν ως στόχο τους απαιτητικούς ακροατές φορητών ηχοσυστημάτων. Μικρά, μεν, αλλά πολύ καλά. H Panasonic όχι μόνο επιμένει στις plasma αλλά τις εξελίσσει: Παρουσίασε panel με εξαιρετικά μικρό βάθος τα οποία ανταγωνίζονται ευθέως τις συμβατικές LCD.

Η σειρά Viera απέκτησε πολλά νέα μοντέλα. Εδώ η 54άρα TC-P54Z1 με βάθος μόλις μίας ίντσας και ασύρματη σύνδεση με την κεντρική μονάδα. O προενισχυτής JC-2 της Parasound έχει δρέψει τις σχετικές δάφνες... Η Parrot παρουσίασε αυτό το σύστημα για iPod το οποίο έχει σχεδιάσει ο πολύ γνωστός βιομηχανικός σχεδιαστής Philippe Starck.

H Particular σχεδιάζει εξοπλισμό για οικιακούς χώρους καθώς επίσης και συστήματα στήριξης συσκευών AV. Εδώ μια  βάση που μοιάζει με το μοντέλο Maximus της εταιρίας... ... και μια λεπτομέρεια του μηχανισμού. O Pass επέδειξε το νέο ηχείο του SR-1...

... καθώς επίσης και δύο προενισχυτές. Εδώ, ο μικρός XP-10... ... και εδώ ο μεγαλύτερος XP20 με το εξωτερικό τροφοδοτικό. O προενισχυτής phono Ιos της Rega. Χρησιμοποιεί συμμετρική τοπολογία και μετασχηματιστές στην είσοδο.

Στον χώρο των βραβείων "Innovations 2009", την παράσταση έκλεψαν οι επιβλητικοί Synapse (προενισχυτής) και Adrenalin (τελικός σε τάξη Α) της Pathos Acoustics. Ο λαμπάτος DAC Nova της Peachtree Audio. Διαθέτει και θύρα USB. H Pioneer επέδειξε τα νέα BD player της σειράς Elite. Εδώ, το BDP-05FD...

... και εδώ, μια "ανοικτή" έκδοση του μεγαλύτερου BDP-09FD. Η καμπάνια της εταιρίας για την σειρά Kuro κρίθηκε, επίσης, πολύ επιτυχημένη. Η αισθητική των stands επίδειξης στα καταστήματα ήταν ανάλογη της ποιότητα των συσκευών... Η Playback Designs έχει συνεργαστεί στενά με τον Meitner και την EMM Labs. Αποτέλεσμα το MPS-5, ένα SA-CD/Cd player καθώς και ένας αντίστοιχος DAC.

Η σειρά Prologue της Prima Luna απέκτησε έκδοση MkII. Το μεγάλο Pro-Ject Xtension κέρδισε τις εντυπώσεις με την ποιότητα κατασκευής και την λογική του τιμή. Εδώ, με 12άρη βραχίονα Evolution. H PS Audio παρουσίασε τον PerfectWave DAC έναν μετατροπέα ο οποίος μπορεί να εκτελέσει και χρέη server με την απλή προσθήκη ενός αρθρώματος.

Το πιο ενδιαφέρον, πάντως, είναι το Transport της ίδιας σειράς το οποίο μπορεί να διαβάσει CD/DVD με αρχεία WAV υψηλής ανάλυσης γνωστά και ως HRX. Από όσο γνωρίζουμε είναι το μόνο που μπορεί να το κάνει μέχρι στιγμής. To 9L Active της Quad είναι ένα μικρό δίδρομο ηχείο, η ενεργή έκδοση του 9L. Προσφέρει και θύρα USB για όσους θα ήθελαν να χρησιμοποιήσουν το media player τους. Παντοκατευθυντικό ηχείο της Σερβικής  Raal. Ονομάζεται Eternity και χρησιμοποιεί μονάδες ribbon για τις μεσαίες και τις υψηλές συχνότητες.

 

Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2009
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr