Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update:  Τρίτη, 22/05/2007


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►AΡΘΡΑ►HIGH END 2007, ΜΟΝΑΧΟ, 17-20 ΜΑΙΟΥ 2007...

AV BLOG 

SITE MAP


HIGH END 2007
MONAXO 17-20 MAIOY 2007
Πραγματοποιήθηκε το τετραήμερο 17-20 Μαίου στο εκθεσιακό κέντρο M.O.C. του Μονάχου η έκθεση High End. Με αυξημένες συμμετοχές, τόσο σε εκθέτες όσο και σε κατασκευαστές, ήταν το κατάλληλο μέρος για να δει κανείς ποιό είναι το εγγύς μέλλον όχι μόνο του high end, με την αυστηρή έννοια, αλλά των καλών ηχητικών συστημάτων γενικώς. Πήγαμε, είδαμε, και επιστρέψαμε με ενδιαφέρουσες πληροφορίες.
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ EΠΟΜΕΝΗ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ τρία χρόνια (και ίδιος αριθμός διοργανώσεων) από το 2003, την τελευταία χρονιά που το High End show πραγματοποιήθηκε στον παραδοσιακό χώρο του, δηλαδή στα δωμάτια του ξενοδοχείου Kempinski της Φρανκφούρτης. Το πείραμα της High End Society, της διοργανώτριας αρχής, δεν "πέρασε" χωρίς διαμαρτυρίες, αλλά, κρίνοντας και από την εικόνα που σχηματίσαμε εφέτος, υπήρξε τελικώς επιτυχές. Η μετάβαση από το μάλλον κλειστοφοβικό Kempinski στο ειδικά κατασκευασμένο M.O.C. έκανε την έκθεση πολύ πιο άνετη, (εφέτος η έκτασή της ήταν 15.000 τετραγωνικά μέτρα, ένα ολόκληρο χόλ παραπάνω από πέρισυ) χωρίς να της στερεί την δυνατότητα των επιδείξεων που και εφέτος ήταν πολύ περισσότερες από ότι μπορεί να αντέξει κανείς, ακόμη και αν την επισκεφθεί όλες τις ημέρες. Booths στο πρώτο επίπεδο και χώροι στο δεύτερο και το τρίτο επίπεδο, επέτρεψαν σε πολλούς από τους 200 εκθέτες να επιδείξουν μερικά μεγαθήρια αλλά και περισσότερο προσγειωμένα συστήματα κάτω από συνθήκες που είναι σαφώς καλύτερες σε σχέση με αυτές που προσφέρει το τυπικό δωμάτιο του ξενοδοχείου. Ο κατάλογος της έκθεσης περιελάμβανε -ούτε λίγο ούτε πολύ- 700 διαφορετικούς κατασκευαστές με μια τεράστια γκάμα προιόντων τόσο από πλευράς τιμών όσο και από πλευράς τεχνολογιών και δυνατοτήτων. Το γερμανικό κοινό (που προφανώς εκτιμά και τον καλό ήχο και τις ακρότητες του high end) δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον για την έκθεση η οποία, πάντως, όσο τα χρόνια περνούν, δείχνει να γίνεται ολοένα και περισσότερο διεθνής με αρκετούς κατασκευαστές να επιδεικνύουν τα προιόντα τους απ΄ευθείας, χωρίς την συμμετοχή του τοπικού αντιπροσώπου (υπήρχαν, αν μετρήσαμε σωστά και τρεις ελληνικές συμμετοχές) και -βεβαίως- ακόμη περισσότερους επισκέπτες από ολόκληρη την Ευρώπη, την Απω Ανατολή και τις ΗΠΑ.
Για περισσότερες λεπτομέρειες ρίξτε μια ματιά στις επόμενες σελίδες.
Δημήτρης Σταματάκος
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ AΛΦΑΒΗΤΙΚΩΣ: A-B, C-J, J-O, P-V, V-X

 

Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2006
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr