Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update:  Τρίτη, 11/05/2010


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►AΡΘΡΑ► ΕΚΘΕΣΗ HIGH END, ΜΟΝΑΧΟ, 6-9 ΜΑΙΟΥ 2010...

Έκθεση  High End, Μόναχο 6-9 Μαΐου 2010
Gallery... σελίδα 2/7
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ AΛΦΑΒΗΤΙΚΩΣ: 3D Labs - Audiodata, Audiodata - Canor, Chord - Gryphon, Hegel - Naim Audio, Naim Audio - Reimyo, Restek -  Well Tempered, Well Tempered - Ypsilon
Kάντε "κλικ" στον μεγεθυντικό φακό δίπλα σε κάθε φωτογραφία για να την ανοίξετε σε υψηλότερη ανάλυση σε νέο παράθυρο. Aπό εκεί με δεξί "κλικ"/Save Picture As μπορείτε να την μεταφέρετε στον υπολογιστή σας.  Η χρήση των φωτογραφιών επιτρέπεται όταν πληρούνται οι Οροι Χρήσης Για την λειτουργία αυτή θα πρέπει να έχετε ενεργοποιήσει την Javascript και να μην χρησιμοποιήτε κάποιο pop-up blocker.
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ EΠΟΜΕΝΗ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ


Το ομοαξονικό δίδρομο βάσης της ίδιας εταιρίας (Audiodata) με διπλό reflex, εδώ σε μια μάλλον... ζωηρή έκδοση. Καθαριστικό δίσκων βινυλίου της Audio Desk Systeme. H Audio Νemesis ανακοίνωσε έναν νέο 32μπιτο DAC ο οποίος θα ακούει στο όνομα DC-32.

H Audio Νemesis ανακοίνωσε έναν νέο 32μπιτο DAC ο οποίος θα ακούει στο όνομα DC-32. To εντυπωσιακό Cardeas της Audio Physic... ...μαζί με την ειδική έκδοση, σε περιορισμένο αριθμό, του Virgo για τα 25 χρόνια της εταιρίας.

Το Ellipse της Audio Resolution είναι ένα ιδιαίτερο ηχείο από αισθητικής πλευράς. Χρησιμοποιεί μια συστοιχία D'Appolito και ένα γούφερ στην κορυφή της καμπίνας. To Answer είναι ένα ιδιόμορφο ηχείο της Audionec, ενεργό, με δυνατότητα ψηφιακής σύνδεσης και ενσωματωμένο επεξεργαστή της ακουστικής του χώρου (και, ναι φωτίζεται). Η εταιρία, πάντως είναι πιο γνωστή για τους audio servers της. Εδώ, ο SDV3, fully balanced με δυνατότητα επεξεργασίας στα 32bit/192kHz.

To πρωτότυπο του νέου R11 Arrete της Audiovector. Ηχεία της Audium. Το τρίδρομο Vulkan VIII της Aurum χρησιμοποιεί τουίτερ ribbon για τις υψηλές συχνότητες και ανεβαίνει μέχρι τα 65kHz.

Σχεδιαστική μελέτη της Avantgarde για κάποια συσκευή, η οποία δείχνει, πιθανότατα, τη νέα αισθητική άποψη της εταιρίας. Aπό πλευράς ηχείων, οι επισκέπτες της έκθεσης είχαν την ευκαιρία να ακούσουν του Duo Mezzo G2. Τα ηχεία της Backes & Muller είναι πάντοτε ενδιαφέροντα. Εδώ το BM15...

... κι εδώ ένα BM35. Και τα δύο είναι ενεργά, κατά την προσφιλή συνήθεια των Γερμανών.  Η Γερμανική BMC προσφέρει το BD1 ένα τρανσπόρτ με μετάδοση κίνησης μέσω ιμάντα το οποίο μπορεί να αναβαθμιστεί με DAC ώστε να γίνει ένα πλήρες cd player. To πολύ λεπτό SLS της Boenicke Audio χρησιμοποιεί δύο μονάδες πλήρους φάσματος για την ανώτερη/μεσαία περιοχή και ένα 18ιντσο γούφερ που οδηγείται μέσω ψηφιακού φίλτρου για τις χαμηλές συχνότητες.

Το W20SE είναι πιο συμβατικό, τρόπος του λέγειν. Χρησιμοποιεί καμπίνα από μασίφ ξύλο, φόρτιση γραμμής μεταφοράς και είναι δίδρομο με τουίτερ ribbon. Αν τα συγκεκριμένα ηχεία σας θυμίζουν κάτι από τα Bossendorfer έχετε απόλυτο δίκιο. Από το 2009 η Brodmann έχει αναλάβει την κατασκευή τους. Η Burmester μπήκε στο χορό των προενισχυτών phono υψηλών απαιτήσεων με τον εντυπωσιακό (σε εμφάνιση και δυνατότητες) “100”. Προσέξτε το αναλογικό όργανο στο μέσον της πρόσοψης!

Η Cambridge Audio παρουσίασε για πρώτη φορά στο κοινό, το νέο της audio server (επάνω). Θα ονομάζεται NP30. Σύστημα για break-in λυχνιών κενού από τον Canor... ... η οποία παρουσίασε και τον λαμπάτο ολοκληρωμένο TP106 VR.

 

Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2010
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr