Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update:  Τρίτη, 11/05/2010


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►AΡΘΡΑ► ΕΚΘΕΣΗ HIGH END, ΜΟΝΑΧΟ, 6-9 ΜΑΙΟΥ 2010...

Έκθεση  High End, Μόναχο 6-9 Μαΐου 2010
Gallery... σελίδα 6/7
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ AΛΦΑΒΗΤΙΚΩΣ: 3D Labs - Audiodata, Audiodata - Canor, Chord - Gryphon, Hegel - Naim Audio, Naim Audio - Reimyo, Restek -  Well Tempered, Well Tempered - Ypsilon
Kάντε "κλικ" στον μεγεθυντικό φακό δίπλα σε κάθε φωτογραφία για να την ανοίξετε σε υψηλότερη ανάλυση σε νέο παράθυρο. Aπό εκεί με δεξί "κλικ"/Save Picture As μπορείτε να την μεταφέρετε στον υπολογιστή σας.  Η χρήση των φωτογραφιών επιτρέπεται όταν πληρούνται οι Οροι Χρήσης Για την λειτουργία αυτή θα πρέπει να έχετε ενεργοποιήσει την Javascript και να μην χρησιμοποιήτε κάποιο pop-up blocker.
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ EΠΟΜΕΝΗ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ


To cd player Epos της Restek. To πλατό της γερμανικής Roschlau & Lorenzi χρησιμοποιεί άμεση οδήγηση και μπορεί να εξοπλιστεί με βραχίονες 9 και 12 ιντσών της εταιρίας. Δείγμα του μεγάλου ηχείου της Rosso Fiorentino που ονομάζεται Siena και θα πρέπει να αναμένεται τον Σεπτέμβριο.

Το Enorm IS3 είναι το μεγάλο ηχείο της Schnelle η οποία ειδικεύεται σε σχεδιάσεις όπου η εκπομπή των υψηλών και μεσαίων συχνοτήτων γίνεται εξ' ανακλάσεως... ... μέσω αυτής της κεφαλής. Το HD800 της Sennheiser

To Eclipse 2.3 της Sigma Acoustics χρησιμοποιεί μονάδες A.M.T., Accuton και Eton σε μια εντυπωσιακή κατασκευή. Η ελληνική Signal Projects παρουσίασε μια ενδιαφέρουσα σειρά καλωδίων. Εδώ, από τη σειρά Atlantis καλώδιο ισχύος και πολύπριζο... ... κι εδώ το καλώδιο ηχείων από την ίδια σειρά.

Ο τελικός ενισχυτής A845 της Silbatone... ... o οποίος συνοδευόταν από τον προενισχυτή C100 της ίδιας εταιρίας. Προενισχυτής phono (με κωδικό 750) από την πάντοτε ενδιαφέρουσα Soulution.

To νέο Highline CD1 της Stein Music Το ιδιόμορφο Magic Flute της SW Speakers χρησιμοποιεί ξεχωριστούς θαλάμους για κάθε μονάδα, χωρίς μπάφλα. Η Synastec παρουσίασε τον Volatus, έναν μονομπλόκ διακοπτικό τελικό με ισχύ 200W.

O νέος μονομπλόκ της T+A, με κωδικό M10, είναι η ναυαρχίδα της εταιρίας, με υβριδική αρχιτεκτονική. Η εταιρία επέδειξε επίσης τις συσκευές της σειράς Pulsar. Το Kingdom Royal είναι το νέο μεγάλο ηχείο της Tannoy.

Ο βραχίονας Thales είναι γνωστός. Εφέτος η εταιρία έκανε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα επίδειξη, χρησιμοποιώντας έναν ειδικό δίσκο τεστ, όπου φαινόταν η δυνατότητα του μηχανισμού να μηδενίζει το σφάλμα ανάγνωσης. Ο Dionysos της Thrax Audio είναι ένας λαμπάτος προενισχυτής, single ended με σύζευξη μέσω μετασχηματιστών. Oι επισκέπτες της έκθεσης είχαν την δυνατότητα να δουν και να ακούσουν του Anima της ελληνικής Tune Audio.

The Grail: Προενισχυτής phono από τον Van Den Hul. Η συσκευή στο κάτω μέρος είναι power conditioner. To INT202 της Weiss είναι ένα Firewire interface με εξόδους AES/EBU και S/PDIF το οποίο, επιπροσθέτως επιτρέπει την ρύθμιση της στάθμης στο ψηφιακό πεδίο μέσω τηλεχειριστηρίου. Το Simplex της Well Tempered χρησιμοποιεί, κατά την προσφιλή τακτική της εταιρίας, λουτρό σιλικόνης για την απόσβεση των ταλαντώσεων του βραχίονα...

 

Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2010
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr