Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update:  Τρίτη, 11/05/2010


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►AΡΘΡΑ► ΕΚΘΕΣΗ HIGH END, ΜΟΝΑΧΟ, 6-9 ΜΑΙΟΥ 2010...

Έκθεση  High End, Μόναχο 6-9 Μαΐου 2010
Gallery... σελίδα 7/7
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ AΛΦΑΒΗΤΙΚΩΣ: 3D Labs - Audiodata, Audiodata - Canor, Chord - Gryphon, Hegel - Naim Audio, Naim Audio - Reimyo, Restek -  Well Tempered, Well Tempered - Ypsilon
Kάντε "κλικ" στον μεγεθυντικό φακό δίπλα σε κάθε φωτογραφία για να την ανοίξετε σε υψηλότερη ανάλυση σε νέο παράθυρο. Aπό εκεί με δεξί "κλικ"/Save Picture As μπορείτε να την μεταφέρετε στον υπολογιστή σας.  Η χρήση των φωτογραφιών επιτρέπεται όταν πληρούνται οι Οροι Χρήσης Για την λειτουργία αυτή θα πρέπει να έχετε ενεργοποιήσει την Javascript και να μην χρησιμοποιήτε κάποιο pop-up blocker.
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ EΠΟΜΕΝΗ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ


... με το σύστημα που εξασφαλίζει την τριβή να μοιάζει επικίνδυνα με μπαλάκι του γκόλφ! Το The Voice of Action είναι ένα ηχείο που σημάδεψε μια εποχή. Είχαμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά ένα ζευγάρι σε πολύ καλή κατάσταση. Η σειρά Diamond της Wharfedale είναι θρυλική. Εδώ ένα μικρό δίδρομο, εκπρόσωπος της Diamond 10, της πλέον πρόσφατης εκδοχής της.

Ο λαμπάτος ολοκληρωμένος Minueta της WLM. Η XTZ παρουσίασε τον νέο ολοκληρωμένο AD 10.0 DSP στη σειρά Divine. Πρόκειται για έναν ολοκληρωμένο ενισχυτή με δυνατότητα ισοστάθμισης της ακουστικής του χώρου. Η εταιρία επέδειξε, επίσης, το πολυσυζητημένο ηχεία 100.49. H τιμή του είναι εξαιρετικά προκλητική για την ποιότητα κατασκευής που φαίνεται να έχει.

 

 

Η έκδοση Mk III του SET100 της ελληνικής Ypsilon.

 

Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2010
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr