Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 29/09/2015

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net

Ασύρματο Ηχείο Τηλεόρασης

Crystal Audio Teevy 6

Crystal Audio Teevy 6

Το Teevy 6 είναι φτιαγμένο για να κάνει τον ήχο της τηλεόρασης σας να ακούγεται “μεγαλύτερος” και αυτό μπορεί να συμβεί χωρίς να τίθενται περιορισμοί στη θέση σας ως ακροατής στο δωμάτιο. Επιπλέον, το Teevy 6 μπορεί να χρησιμοποιείται και ως το βασικό, καθημερινό ηχείο μέσω του οποίου μπορούμε να ακούμε μουσική από το smartphone. Είναι κάτι περισσότερο από σαφές και γίνεται αντιληπτό άμεσα, ότι η συντριπτική πλειοψηφία των τηλεοράσεων θα ακούγεται καλύτερα μέσα από το Teevy 6. Σχεδόν χωρίς εξαιρέσεις, το Teevy 6 θα κάνει την τηλεόραση σας να ακούγεται πιο πλήρης ηχητικά, με σαφώς μεγαλύτερες δυνατότητες στάθμης και, το κυριότερο, να ακούγεται σε κάθε σημείο του δωματίου με ομοιογένεια, χωρίς σημαντικές διαφορές στην απόδοση, καθώς το ηχείο δείχνει ότι μπορεί να κατανέμει την ηχητική ενέργεια στο χώρο με τρόπο τέτοιο ώστε η θέση του ακροατή να παίζει ελάχιστο ρόλο. Το ηχείο μπορεί και διασπείρει – ας μας επιτραπεί η έκφραση – τον ήχο του παντού.

Crystal Audio Teevy 6

Η χρήση του Teevy 6 έδειξε ότι η Crystal Audio είναι μάλλον συντηρητική στις δηλώσεις της, καθώς η τηλεόραση μας ακουγόταν καθαρά και δυνατά και στο διπλανό και στο παρά-διπλανό δωμάτιο. Αυτή τη συμπεριφορά δεν την έχουμε συναντήσει έως τώρα με κανένα ηχείο, ειδικά αν στην εξίσωση βάλουμε τους όρους παλμός, δυναμισμός, ικανό χαμηλό και ξεκάθαροι διάλογοι.
Οι φίλοι του YouTube, δηλαδή όλοι μας, θα απολαύσουμε όσο κανένας άλλος τις δυνατότητες του στερεοφωνικού ηχείου της Crystal Audio, ειδικά στην ακρόαση μουσικής. Η μουσική μέσα από τη συγκεκριμένη υπηρεσία δεν μπορεί να προβληματίσει σε καμία περίπτωση το ηχείο, το οποίο δείχνει ότι μπορεί να ξεπερνά με τις προδιαγραφές του στην απόκριση συχνοτήτων τις απαιτήσεις του website.
Αν επιχειρήσουμε να εισέλθουμε, όσο αυτό είναι δυνατό με τις ακροάσεις, στον τρόπο που το Teevy 6 μπορεί να αποδίδει τόσο ομοιόμορφα, καταργώντας στην ουσία το sweet spot, φαίνεται, πράγματι, ότι το ηχείο έχει μία ιδιαίτερα μελετημένη απόκριση συχνότητας, η οποία του αφαιρεί κατευθυντικά χαρακτηριστικά που δεν θα εξυπηρετούσαν το σκοπό και το στόχο της σχεδίασης. Η υψηλή περιοχή του φάσματος είναι διαμορφωμένη με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε οι μετακινήσεις μας στο χώρο να μην οδηγούν σε σημαντική απώλεια πληροφορίας καθώς, στην πράξη, φαίνεται να παραμένει σχεδόν αμετάβλητη μέσα στο δωμάτιο. Στην flat απόκριση, ρόλο έχουν όχι μόνο τα χαρακτηριστικά των μεγαφώνων που χρησιμοποιούνται για την αναπαραγωγή της μεσαίας και υψηλής περιοχής του φάσματος, αλλά και οι ανακλάσεις από τους τοίχους. Θα λέγαμε μάλιστα ότι όσο πιο γυμνοί είναι οι τοίχοι (στα πλαίσια ενός κανονικού οικιακού περιβάλλοντος, πάντα) τόσο πιο φωτεινό, ζωηρό, δυνατό και ομοιογενές στην απόδοση του ακούγεται το Teevy 6. Η ισορροπία μεταξύ των χαμηλών και των υψηλών συχνοτήτων είναι σωστή και κάνει την εντύπωση που δίνει το Teevy 6 περισσότερο πλήρη.

Crystal Audio Teevy 6

Η πάντα ελεγχόμενη φόρτιση των woofer ανεξαρτήτως από την επιφάνεια στην οποία έχει τοποθετηθεί, είτε αυτή είναι οριζόντια είτε κατακόρυφη, λειτουργεί όχι μόνο ενισχυτικά του μπάσου, αλλά φαίνεται να συμβάλει στην ομαλή ηχητική διασπορά που χαρακτηρίζει το ηχείο για το σύνολο του φάσματος στο οποίο εκπέμπει.
Τέλος, αν κάνουμε λόγο για την στερεοφωνική εικόνα που δημιουργείται το Teevy 6, θα πρέπει να πούμε ότι αυτή δεν πρέπει να κριθεί με τα συμβατικά δεδομένα, αλλά με βάση αυτά που το Teevy 6 λέει ότι μπορεί και υπόσχεται να κάνει και, πραγματικά, αυτό που παίρνει ο ακροατής είναι ένα ηχητικό πεδίο που καλύπτει όλο τον χώρο, τόσο στο τηλεοπτικό πρόγραμμα όσο και από κάθε πηγή που μπορεί να συνδεθεί σε αυτό.

Crystal Audio Teevy 6

Εν Κατακλείδι...

Αν βλέπετε και ακούτε από την τηλεόραση και θέλετε να αναβαθμίσετε την εμπειρία σας, η Crystal Audio προσφέρει ένα έξυπνο ηχείο που μπορεί να κάνει πράγματα που δύσκολα μπορείτε να πάρετε επενδύοντας τα ίδια χρήματα σε διαφορετικό ηχητικό εξοπλισμό. Τα χαρακτηριστικά ηχητικής διασποράς του ηχείου μπορείτε να τα απολαύσετε όχι μόνο με το συμβατικό τηλεοπτικό πρόγραμμα, αλλά και με τις δικές σας ταινίες και κατά την καθημερινή ακρόαση της μουσικής από το smartphone μέσω Bluetooth. Μικρά συστήματα και ηχεία μπορεί να υπάρχουν σε αφθονία, αλλά το Teevy 6 καταφέρνει να είναι μοναδικό σε αυτό που κάνει.



Crystal Audio Teevy 6

Τεχνικά Χαρακτηριστικά (κατά τον κατασκευαστή)
Περιγραφή: Ασύρματο Ηχείο με τεχνολογία WiSound.
Δυνατότητες τοποθέτησης: Επιτραπέζιο, Επίτοιχο, TV Speaker.
Μεγάφωνα: 2x γούφερ 5,15 ιντσών, 4x μιντ 2 ιντσών.
Ενισχυτής: Τάξης D, 1x50W+2x25W.
Είσοδοι: Οπτική ψηφιακή είσοδος, mini-jack 3.5mm, Line-in, Wi-Fi, Bluetooth (SBC, aptX).
Απόκριση Συχνότητας: 38Hz-27KHz, ±1dB
Άλλες δυνατότητες: Τηλεχειρισμός.
Διαστάσεις: 95x800x305 (mm, υxπxβ)
Τιμή - Πληροφορίες
Crystal Audio Teevy 6: €349,-
Πληροφορίες: Crystal Audio, τηλ.: 210-6134.767, web: http://www.crystalaudio.gr/