Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 13/10/2020

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net

Προενισχυτής Line

Φως Audio Line Preamplifier SE

Φως Audio Line Preamplifier SE

Με έδρα την Κρήτη, η Φως Audio του Βαγγέλη Ζουμή αποτελεί μια ενδιαφέρουσα περίπτωση ελληνικής εταιρίας η οποία, τα τελευταία χρόνια, εξειδικεύεται στις κατασκευές επί παραγγελία και τις custom δημιουργίες, πάντοτε με κέντρο τις λυχνίες. Υπάρχει μια σειρά συσκευών, μεταξύ των οποίων ολοκληρωμένοι ενισχυτές και προενισχυτής phono και ο προενισχυτής line, τον οποίο δοκιμάζουμε στις σελίδες που ακολουθούν, είναι μια από τις πιο πρόσφατες προσθήκες.
Ο Line Preamplifier SE απευθύνεται σε όσους αναζητούν μια μίνιμαλ προσέγγιση στην υπόθεση “προενίσχυση”, μίνιμαλ όχι μόνο ως προς την εμφάνιση και τις δυνατότητες αλλά και ως προς την ίδια την σχεδίαση του κυκλώματος.
Κρίνοντας από το παρελθόν και με βάση την δοκιμή του Φως 211, ο Ζουμής γνωρίζει την τέχνη. Ο “Line” είναι μια πλήρως χειροποίητη και κατόπιν παραγγελίας κατασκευή και αυτό που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να εξεταστεί είναι το κατά πόσον αυτά τα χαρακτηριστικά, τα οποία την διαχωρίζουν σαφώς από τα συμβατικά βιομηχανικά προϊόντα, προσφέρουν κάποια προστιθέμενη αξία. Βάλαμε στο χέρι ένα από τα πρωτότυπα της συσκευής και το κρατήσαμε αρκετό καιρό. Ιδού τι ανακαλύψαμε...