Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 09/02/2021

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net

Ηχείο Βάσης/Ραφιού

Mission QX-1

Mission QX-1

Η QX είναι η μεσαία σειρά ηχείων της Mission, μεταξύ της οικονομικής LX και της κορυφαίας ZX. Ως εκ τούτου, η αποστολή της είναι σοβαρή: Αποτελεί, στην πραγματικότητα, την αιχμή του δόρατος της εταιρίας προκειμένου να μπει στην αγορά των συσκευών υψηλής πιστότητας που αφορά, ίσως, την μεγαλύτερη μερίδα του κοινού, εκείνους δηλαδή που αξιολογούν την ποιότητα ως σοβαρή παράμετρο, αλλά έχουν έναν, σχετικώς, περιορισμένο προϋπολογισμό. Η σειρά αποτελείται από πέντε μοντέλα συνολικά, τρία δαπέδου και δύο βάσης/ραφιού και συμπληρώνεται από ένα ηχείο για κεντρικό κανάλι και ένα περιφερειακό.
Η Mission δεν έχει κάνει “οικονομίες” στον σχεδιασμό της σειράς. Έχει επιστρατεύσει όλη την εμπειρία της στον σχεδιασμό της καμπίνας ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι ελκυστικό και αρκετά μακρυά από αυτό που θα λέγαμε “κοινότοπο” και τα μεγάφωνά της σειράς βασίζονται σε μια σειρά από τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται και στην μεγαλύτερη σειρά, ZX.
Το QX-1 που δοκιμάζουμε στις σελίδες που ακολουθούν είναι το μικρότερο μοντέλο βάσης/ραφιού της σειράς. Είναι ένα πραγματικά μικρό σε διαστάσεις, δίδρομο ηχείο, το οποίο απευθύνεται σε όσους θέλουν να δημιουργήσουν ένα ηχοσύστημα που θα καλύψει έναν αντιστοίχως μικρό χώρο. Ας δούμε τις λεπτομέρειες...