Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 15/02/2022

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net

Wireless Streamer/DAC

Audioengine B-Fi

Audioengine B-Fi

Με το streaming να θεωρείται (εδώ και καιρό) ένα από τα στάνταρντ στα οικιακά συστήματα, είναι θέμα χρόνου το να προκύψει η ανάγκη ενσωμάτωσής του σε μια εγκατάσταση που δεν διαθέτει κάποια σχετική συσκευή. Αυτή η στατιστική... βεβαιότητα έχει δημιουργήσει μια ομάδα προϊόντων που αποτελούν την λύση σε ένα απλό πρόβλημα: Πώς θα ξεκινήσει κάποιος με το streaming χωρίς να δεσμευθεί σε μια μεγάλη επένδυση; Τι μπορώ να αγοράσω αν θέλω να κρατήσω τον προϋπολογισμό μου χαμηλά;
Η Audioengine είναι ένας κατασκευαστής που έχει αγκαλιάσει την ιδέα του streaming και μάλιστα της ασύρματης εκδοχής του εδώ και καιρό. Δεν είναι τυχαίο, επομένως, που ο κατάλογος των σχετικών προϊόντων περιλαμβάνει τρεις διαφορετικές προτάσεις, οι οποίες ξεκινούν από το proprietary W3, συνεχίζονται με το Bluetooth-ικό B1 και κλείνουν με το B-Fi που δοκιμάζουμε εδώ, μια ολοκληρωμένη λύση ασύρματου streaming και DAC, η οποία βασίζεται στην υποδομή του οικιακού δικτύου και στην τεχνολογία Wi-Fi για να προσφέρει δυνατότητες streaming και multiroom σε λογική τιμή.
To B-Fi ισορροπεί στο όριο μεταξύ αξεσουάρ και συσκευής, αποκλίνοντας μάλλον προς το πρώτο, καθώς δεν προσφέρει παρά τις απολύτως απαραίτητες δυνατότητες, ώστε να εξασφαλίζει μια απλή “plug n' play” διαδικασία. το συνδέεις σε μια είσοδο του συστήματός σου, αναλογική η ψηφιακή, κατεβάζεις την εφαρμογή της Audioengine και είσαι έτοιμος.
Ας δούμε τις λεπτομέρειες...