Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 08/02/2022

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net

Ολοκληρωμένος ενισχυτής/DAC

Mark Levinson Νο. 5805

Mark Levinson Νο. 5805

Την Mark Levinson την γνωρίζουμε, περισσότερο από τους προενισχυτές και τους τελικούς της, ίσως, αλλά κάθε κατασκευαστής ενισχυτών που σέβεται τον εαυτό του, κάποια στιγμή απαντά στην πρόκληση που απαιτεί την σύνθεση της γνώσης, της εμπειρίας και των τεχνολογιών που είναι απαραίτητη, ώστε να δημιουργηθεί ένας ολοκληρωμένος ενισχυτής που διαθέτει το DNA του, αλλά απευθύνεται σε αυτούς που αναζητούν μια λύση σε ένα σασί.
Στον τρέχοντα κατάλογο της, η ML απαντά στην πρόκληση αυτή δύο φορές, μια με τον ολοκληρωμένο της κορυφαίας σειράς 500 (Νο.585.5) και μια με τους No.5805/5802, οι οποίοι ανήκουν στην σειρά 5000. Τα δυο μοντέλα, 5805 και 5802, είναι, στην πραγματικότητα, ένα, καθώς μιλάμε για την ίδια συσκευή, από την οποία, στην περίπτωση του 5802, έχει αφαιρεθεί το στάδιο των αναλογικών εισόδων και τα αντίστοιχα ηλεκτρονικά, για όσους επιθυμούν να παραμείνουν στο ψηφιακό πεδίο.
Ο 5805 που δοκιμάζουμε εδώ, είναι ένας μεγάλος ολοκληρωμένος ενισχυτής, με είσοδο phono και ενσωματωμένο DAC, που απευθύνεται σε όσους αναζητούν μια κορυφαία, από την άποψη της ποιότητας κατασκευής λύση όπου οι καλές δυνατότητες οδήγησης συνδυάζονται με σχετικώς μικρό όγκο.
Ας δούμε τις λεπτομέρειες...