Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 25/07/2023

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net

Ολοκληρωμένος ενισχυτής

Lab 12 integre4 Mk2

Lab 12 integre4 Mk2

Η Lab 12 δεν είναι κάποιος άγνωστος παίκτης στον χώρο της υψηλής πιστότητας, πλέον. Με έτος ίδρυσης το 2012 έχει διαγράψει μια ενδιαφέρουσα πορεία, το κύριο χαρακτηριστικό της οποίας είναι η απουσία της προσκόλλησης στα... παλιά-καλά πρότυπα. Ο Στράτος Βήχος, μέσα από τα προϊόντα που σχεδιάζει δείχνει ισορροπημένα ριζοσπάστης και οι μηχανές της Lab 12 το αποδεικνύουν. Λάμπες μεν, στο μεγαλύτερο ποσοστό των κυκλωμάτων, αλλά προσαρμοσμένες στην σύγχρονη εποχή, με καλοσχεδιασμένο user interface, καλό design και ευθυγράμμιση με τα νέα υλικά και τεχνολογίες.
Μιλώντας για υλικά, η Lab 12 ανήκει στην ομάδα των κατασκευαστών που έχουν βασίσει συσκευές τους στις τελευταίας παραγωγής λυχνίες ισχύος, KT150 και KT170. Για την ακρίβεια, το Mk2 του integre4 αφορά την έκδοση του ολοκληρωμένου ενισχυτή η οποία μπορεί να υποστηρίξει τις KT170 και αυτή -ίσως- είναι η σημαντικότερη διαφορά του από τον απλό integre4, ο οποίος υποστηρίζει λυχνίες της σειράς KT μέχρι την KT150.
Μιλώντας, γενικώς, για τον integre4, πρέπει να πούμε ότι είναι ο μοναδικός ολοκληρωμένος ενισχυτής της εταιρίας, αυτή την στιγμή. Ο κατάλογος της Lab 12 περιλαμβάνει, ακόμη, τρεις τελικούς, δύο προενισχυτές (ο ένας παθητικός) καθώς και έναν ενισχυτή για ακουστικά και συμπληρώνεται από δύο phono της σειράς melto, τον ιστορικό dac1 reference (την πρώτη συσκευή της εταιρίας) καθώς και δύο φίλτρα/διαχειριστές τροφοδοσίας (gordian/noyra).
Ο integre4 Mk2 είναι ένας ολοκληρωμένος ενισχυτής με στάδιο εξόδου push-pull, στον οποίο χρησιμοποιούνται όλες οι γνωστές τεχνικές της ελληνικής εταιρίας.
Ας δούμε τις λεπτομέρειες.