Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 23/04/2013

avmentor.eu
Go to
avmentor.eu

ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΑΣ D/A

Μ2Tech Vaughan

Μ2Tech Vaughan

Η αλήθεια είναι η M2Tech μου είναι μια συμπαθής εταιρία, κυρίως επειδή φαίνεται να ακολουθεί μια εκλογικευμένη πορεία στον χώρο του Audio, κάνοντας προσεκτικά βήματα και έχοντας, προφανώς, μια συγκεκριμένη στρατηγική. Ξεκίνησε με μικρές και απλές συσκευές, αποφεύγοντας τις υπερβολές με προϊόντα στην κατηγορία των δεκάδων χιλιάδων ευρώ, κέρδισε την εμπιστοσύνη της αγοράς και δεν δίστασε να κάνει το “κάτι παραπάνω” (στην περίπτωση του Joplin) και να το κάνει σωστά, όταν έκρινε ότι υπάρχει χώρος στην αγορά.
Η ανακοίνωση του Vaughan έγινε πριν από αρκετό καιρό και ο μετατροπέας κυκλοφόρησε σε μορφή πρωτότυπου για δύο τουλάχιστον χρονιές στο σόου του Μονάχου. Το γεγονός αυτό, εκτός του ότι έδωσε μια καλή ευκαιρία για πειράγματα στους ανθρώπους της εταιρίας από την πλευρά των δημοσιογράφων, έδειξε ότι η M2TEch δεν ήταν διατεθειμένη να βγάλει στην αγορά κάτι που δεν θα ήταν ώριμο, συμπεριφορά που, σίγουρα, την τιμά.
Η αλήθεια είναι ότι, σε επίπεδο προδιαγραφών, τα περιθώρια των Ιταλών ήταν σχετικώς περιορισμένα: Διαθέτουν ήδη έναν DAC που μπορεί να διαχειριστεί σήματα 32bit/384kHz και μάλιστα σε αρκετά λογική τιμή (τον Young) επομένως αν ήθελαν να έχουν την προσοχή μας θα έπρεπε να κάνουν κάτι παραπάνω στην περίπτωση του Vaughan. Με βάση τα όσα είδαμε στη δοκιμή τα κατάφεραν και ο νέος μετατροπέας έχει αρκετά ενδιαφέροντα σημεία, όπως η τροφοδοσία μέσω μπαταρίας, η γενίκευση της αρχιτεκτονικής dual mode σε όλες τις ψηφιακές εισόδους και η χρήση τεσσάρων DACs ανά κανάλι. Διαβάστε τις λεπτομέρειες...