Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 26/01/2010


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►REVIEWS: SONY NWZ-S544 WALKMAN...

SITE MAP


REVIEW

MEDIA PLAYER

Sony NWZ-S544


Δοκιμή: Στέλλα Τακίδου

Ο άνθρωπος που πρότεινε την ιδέα των ηχείων σε ένα προσωπικό media player είναι σίγουρα παρατηρητικός: Πολλές φορές η ανάγκη να ακούσεις κάτι μαζί με ένα φίλο και να μοιραστείς την εμπειρία οδηγεί σε διάφορες περίεργες από την άποψη της εργονομίας λύσεις και θα έχετε δει στο μετρό παρέες να μοιράζονται τα ακουστικά (αστείο), να ακούνε από κινητά (φρίκη) ή ακόμη και να εναλλάσσονται (μισό τρακ εσύ μισώ εγώ -καθόλου πρακτικό). Από την άλλη, όσοι γνωρίζουν τα πράγματα, δεν μπορούν παρά να αναγνωρίσουν μια τόλμη στην ιδέα της Sony: Ηχεία με τόσο μικρό μέγεθος είναι εξαιρετικά δύσκολο να σχεδιάσεις αν θέλεις να διατηρήσεις μια -έστω και προσχηματική- ποιότητα, επειδή πολύ απλά η φύση (και τα μήκη κύματος) δεν συνεργάζονται. Με βάση όλα αυτά, το S544 είναι μια ενδιαφέρουσα πρόταση που σε προκαλεί να τη δοκιμάσεις, ιδιαίτερα αν προσθέσεις την ανοικτή λογική της όσον αφορά στην συμβατότητα με αρχεία και την εύκολη διαχείριση του υλικού που προσφέρει.
Το player ανήκει στην σειρά S της Sony, είναι αρκετά ελαφρύ,  διαθέτει μνήμη 8GB και είναι συμβατό και με αρχεία video και φωτογραφίας, πέραν από τα αυτονόητα μουσικά αρχεία (MP3, WMA, AAC και PCM) .

ΓΕΝΙΚΩΣ...

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ-ΤΕΧΝΙΚΑ

ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ

ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ, ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ...

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ...

ΚΟΡΥΦΗ

...ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ

ΕΠΟΜΕΝΗ...

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2010
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr