Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 26/05/2009


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►AΡΘΡΑ►HIGH END 2009, ΜΟΝΑΧΟ, 21-24 ΜΑΙΟΥ...

SITE MAP

High End 2009
Gallery... σελίδα 4/8
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ AΛΦΑΒΗΤΙΚΩΣ: 3D Lab-Audio Resolution, Audio Stone-Chord, Clearaudio-Eat Forte, Elac-Kef, Kef-MBL, Mel Audio-Rosso Fiorentino, Sennheiser-Tsakiridis Devices, Tsakiridis Devices-Zen Audio
Kάντε "κλικ" στον μεγεθυντικό φακό δίπλα σε κάθε φωτογραφία για να την ανοίξετε σε υψηλότερη ανάλυση σε νέο παράθυρο. Aπό εκεί με δεξί "κλικ"/Save Picture As μπορείτε να την μεταφέρετε στον υπολογιστή σας.  Η χρήση των φωτογραφιών επιτρέπεται όταν πληρούνται οι Οροι Χρήσης Για την λειτουργία αυτή θα πρέπει να έχετε ενεργοποιήσει την Javascript και να μην χρησιμοποιήτε κάποιο pop-up blocker.
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ EΠΟΜΕΝΗ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ


Ένα Elac FS-247 σε μια έκδοση που ονομάζεται “Art”. Καθόλου κακό! Ο ολοκληρωμένος ενισχυτής Cha'am της Emille.  Η Ensemble είναι περισσότερο γνωστή για τα ηλεκτρονικά της. Στο Μόναχο είδαμε και αυτό το δίδρομο ηχείο δαπέδου.

Μονομπλόκ σε τάξη Α από την Esoteric, με κωδικό A-03. Η εταιρία έχει διευρύνει πολύ τον κατάλογο προϊόντων της. Φόρος τιμής στον Julius Futtermann, αυτός ο OTL της Eternal Arts, τράβηξε αμέσως τα βλέμματα των μυημένων! Ρακ της Finite Elemente, πιθανότατα προοριζόμενο για μεγάλα συστήματα ή και για την τοποθέτηση οπτικοακουστικών συσκευών.

Διακοπτικός ολοκληρωμένος ενισχυτής από την Ιαπωνέζικη Flying Mole. Έχει κωδικό CA-S10.
H ίδια εταιρία διαθέτει, επίσης, (εδώ και καιρό) αυτό τον αρθρωτό πολυκαναλικό τελικό με κωδικό DPA-1600. To Eidos Reference, το κορυφαίο player της Goldmund έγινε “Blue” και απέκτησε την δυνατότητα ανάγνωσης δίσκων Blu-ray.

H Gryphon προσφέρει ένα ενδιαφέρον σύστημα τηλεχειρισμού: Ολόκληρη η πρόσοψη μπορεί να αποσπασθεί και να χρησιμοποιηθεί για τον σκοπό αυτό. Αν, φυσικά, δεν σας αρκεί το ενδιαφέρον αισθητικώς, “απλό” τηλεχειριστήριο... Για τους πιο απαιτητικούς audiophiles υπάρχει και ο προενισχυτής Sonata Allegro με εξωτερικό τροφοδοτικό, κυκλώματα σε τάξη Α και αρχιτεκτονική dual mono. Ενδιαφέρων από αισθητικής πλευράς τελικός ενισχυτής σε τάξη Α από την GTE Audio. Πολύ λογικά, ονομάζεται Trinity και...

... συνοδεύεται από εξωτερικό τροφοδοτικό. Η εταιρία έχει επίσης έναν ανάλογου σχήματος DAC. H GV Audio μπήκε στην αγορά με τον ολοκληρωμένο ενισχυτή GV84. Στο Μόναχο είδαμε μια μικρότερη εκδοχή του, με τον κωδικό GV842. Ο V9T είναι ένας προενισχυτής phono, για κεφαλές mm και mc της Harmony Design ο οποίος προσφέρει και την δυνατότητα balanced σύνδεσης της κεφαλής.

Μεγάφωνα Seas Excel και κεραμική καμπίνα (και όταν λέμε κεραμική, εννοούμε σχεδόν χωμάτινη!). Το είδαμε και αυτό στο περίπτερο της HiFi Sound + Design. To Hiraga JH-MS15 είναι ένα δίδρομο ηχείο δαπέδου με ομοαξονική τοποθέτηση μονάδων. Χρησιμοποιεί γούφερ 15 ιντσών. Πλατό και βραχίονας από την Holborne. Απλό και κομψό.

Ίσως το πλέον ιδιόμορφο κατασκεύασμα της έκθεσης: Ένα πλατό της Horo το οποίο σχεδιάστηκε προς τιμής του Bill Evans. Έχει σχήμα βιολιού... ... με το στέλεχος του βραχίονα να είναι εμπνευσμένο από το δοξάρι. Δώστε βάση στην λεπτομέρεια!

Σύστημα ελέγχου της τροφοδοσίας A2016 από την σειρά Referenz AC της Inakustik. H Isotek επέστρεψε δριμύτερη, μετά από κάποιες αλλαγές σε επίπεδο εταιρίας, παρουσιάζοντας την σειρά power conditioners Aquarius. Μετά την απρόσμενη -ίσως- επιτυχία του Muon στην αγορά, σειρά τώρα έχει έναν νέο concept της Kef, με την ονομασία Blade. Παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο Μόναχο, δεν είναι προς πώληση, αλλά ποτέ δεν ξέρεις...

 

Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2009
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr