Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 26/05/2009


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►AΡΘΡΑ►HIGH END 2009, ΜΟΝΑΧΟ, 21-24 ΜΑΙΟΥ...

SITE MAP

High End 2009
Gallery... σελίδα 5/8
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ AΛΦΑΒΗΤΙΚΩΣ: 3D Lab-Audio Resolution, Audio Stone-Chord, Clearaudio-Eat Forte, Elac-Kef, Kef-MBL, Mel Audio-Rosso Fiorentino, Sennheiser-Tsakiridis Devices, Tsakiridis Devices-Zen Audio
Kάντε "κλικ" στον μεγεθυντικό φακό δίπλα σε κάθε φωτογραφία για να την ανοίξετε σε υψηλότερη ανάλυση σε νέο παράθυρο. Aπό εκεί με δεξί "κλικ"/Save Picture As μπορείτε να την μεταφέρετε στον υπολογιστή σας.  Η χρήση των φωτογραφιών επιτρέπεται όταν πληρούνται οι Οροι Χρήσης Για την λειτουργία αυτή θα πρέπει να έχετε ενεργοποιήσει την Javascript και να μην χρησιμοποιήτε κάποιο pop-up blocker.
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ EΠΟΜΕΝΗ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ


... το Blade διαθέτει και ένα εντυπωσιακά κατασκευασμένο εξωτερικό crossover. To Ella της Klangwerk είναι ένα κομψό, ενεργό ηχείο δαπέδου το οποίο μπορεί να τοποθετηθεί στον ελεύθερο χώρο ή και κοντά στους τοίχους. Beorde ονομάζεται το πλατό του Klimo...

... λεπτομέρεια από το βραχίονα του οποίου μπορείτε να δείτε εδώ. Είδαμε ακόμη τους μονομπλόκ τελικούς Parsifal. To Kid της Krell δεν είναι καινούριο, δεν παύει ωστόσο να είναι ενδιαφέρον. Θα πρέπει να είναι ένα από τα ακριβότερα docking stations για iPod!

O γνωστός κατασκευαστής παρουσίασε επίσης τους μονομπλόκ S150m με ισχύ 150W και balanced τοπολογία. Το Kuzma Stabi XL, εδώ με δύο βραχίονες. Τον παράλληλης μετατόπισης Airline και τον ακτινικό 4Point. H εταιρία Kwo Olbernhau κατασκευάζει μινιατούρες και αρκουδάκια... Παρεμπιπτόντως, κατασκευάζει και το σύστημα στήριξης Melange του οποίου οι επιφάνειες είναι κατασκευασμένες από ένας είδος μεταλλικού αφρού. Δύσκολο να καταλάβεις τον συνδυασμό των προιόντων, πάντως!

Το Νο 4.1 είναι το μικρότερο μοντέλο της Lansche Audio και χρησιμοποιεί όπως και το μεγαλύτερο μοντέλο του τουίτερ Corona που έχει σχεδιάσει ο Otto Braun το 1978, χωρίς κινούμενα μέρη. CD player και DAC σε λογικές τιμές από την Lector. Πρόκειται για το Zum και το Digitube αντίστοιχα. Ο Linear PRE της Lehmann Audio είναι ένας συνδυασμός ενισχυτή ακουστικών και προενισχυτή.

Ο RV-5 της Lexicon είναι ένας οκτακάναλος ραδιοενισχυτής με δυνατότητες δανεισμένες από τον κορυφαίο MC-12HD. Το είδαμε για πρώτη φορά από κοντά στο Vegas, έφτασε και στην Ευρώπη. Ο λόγος για το CD/SA-CD D08 της Luxman. H αναγέννηση ενός κλασικού ενισχυτή: Ο πρώτος SQ38 είδε το φως της αγοράς το 1963. Ο SQ-38u που βλέπετε στη φωτογραφία κυκλοφόρησε το 2008.

To Max Colibry είναι ένα περίεργο ηχείο της Luxuraudio η οποία ειδικεύεται σε κατασκευές με υψηλές συχνότητες εξ ανακλάσεως. Στην λεπτομέρεια αυτή φαίνεται ο ακουστικός καθρέπτης που χρησιμοποιήται, ακριβώς πάνω από του τουίτερ. Η Magico παρουσίασε για πρώτη φορά το νέο μεγάλο της ηχείο. Πρόκειται για το Μ5.

Τριάδα Magnepan για τους φανατικούς του είδους. Από αριστερά προς τα δεξιά: MG 12, MG 3.6 και MG 1.6. O Κen Ishiwata γιόρτασε τα 30 χρόνια της συνεργασίας του με την Marantz παρουσιάζοντας αυτοπροσώπως μια νέα σειρά συσκευών με κωδικό όνομα KI Pearl. Πρόκειται για ένα CD/SA-CD player... ... και έναν ολοκληρωμένο ενισχυτή. Όποιος γνωρίζει τον ιδιόρρυθμο Ιάπωνα, καταλαβαίνει, βεβαίως, ότι η παρουσίαση του ήταν “όλα τα λεφτά”!

Μονομπλόκ τελικοί ενισχυτές No 53 της Mark Levinson. Η Γερμανική MBL επέδειξε για πρώτη φορά το νέο της ηχείο με κωδικό 116F... ... ενώ είδαμε και αυτόν τον λευκό συνδυασμό player/προενισχυτή. (1531/5011)

 

Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2009
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr