Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 26/05/2009


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►AΡΘΡΑ►HIGH END 2009, ΜΟΝΑΧΟ, 21-24 ΜΑΙΟΥ...

SITE MAP

High End 2009
Gallery... σελίδα 8/8
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ AΛΦΑΒΗΤΙΚΩΣ: 3D Lab-Audio Resolution, Audio Stone-Chord, Clearaudio-Eat Forte, Elac-Kef, Kef-MBL, Mel Audio-Rosso Fiorentino, Sennheiser-Tsakiridis Devices, Tsakiridis Devices-Zen Audio
Kάντε "κλικ" στον μεγεθυντικό φακό δίπλα σε κάθε φωτογραφία για να την ανοίξετε σε υψηλότερη ανάλυση σε νέο παράθυρο. Aπό εκεί με δεξί "κλικ"/Save Picture As μπορείτε να την μεταφέρετε στον υπολογιστή σας.  Η χρήση των φωτογραφιών επιτρέπεται όταν πληρούνται οι Οροι Χρήσης Για την λειτουργία αυτή θα πρέπει να έχετε ενεργοποιήσει την Javascript και να μην χρησιμοποιήτε κάποιο pop-up blocker.
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ EΠΟΜΕΝΗ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ


... και φυσικά τον ολοκαίνουριο Orpheus. ower conditioner και από τον Van den Hul. Και κόκκινο μάλιστα! Τα Wave Wood είναι από τα γνωστά υλικά ελέγχου της ακουστικής οικιακών χώρων και κατασκευάζονται από την Vicoustic.

Εφέτος, προφανώς, ήταν η χρονιά του χρυσού: Ο ολοκληρωμένος ενισχυτής SS-050 της Vitus Audio ξεχώριζε σαφώς από την υπόλοιπη λιτή σειρά της εταιρίας. Το Giya της Vivid Audio είναι, χωρίς αμφιβολία μια ενδιαφέρουσα κατασκευή. Το VR-55SE του Von Schweikert είναι ένα εντυπωσιακό ηχείο.

Tην Wadax δεν την είχαμε ξαναδεί σε έκθεση. Εδώ φαίνεται το εργαστηριακό πρωτότυπο ενός προενισχυτή/DAC που μας φάνηκε εξαιρετικά ενδιαφέρων. Η YBA μπήκε στον χορό του iPod docking με το iWD-1. Παράλληλα υπήρχε και μια ενδιαφέρουσα επίδειξη του music server YS-201.

 

 

Ένα ακόμη πλατό (από τα πολλά που είδαμε εφέτος). Αυτή τη φορά από μια εταιρία που ονομάζεται Zen Audio. Ο βραχίονας είναι, μάλλον, Rega.

 

Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2009
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr