Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 27/10/2010

flag
english
abstract

ΑΘΗΝΑ 22-24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2010

High End Show 2010

Λογότυπος
Thumbnail Thumbnail Thumbnail

Θηριώδης μονομπλόκ με ισχύ 500W/8Ω από την Mark Levinson (Νο.35) η οποία, επίσης, επέδειξε...

... τον προενισχυτή No.326S και τον τελικό ενισχυτή Νο.532Η.

Το μικρό ηχείο βάσης Duke της Marten...

Thumbnail Thumbnail Thumbnail

… και το Miles ΙΙΙ της ίδιας εταιρίας. Και τα δυο ηχεία βασίζονται σε κεραμικές μονάδες.

To MBL 101 οδηγήθηκε από τελικούς 9011 της ίδιας εταιρίας (σε ρυθμό μονομπλόκ). Το αποτέλεσμα ήταν, πραγματικά, ξεχωριστό, σε έναν τεράστιο χώρο!

Επίδειξη του τρόπου λειτουργίας της ιδιαίτερης μονάδας (Radialstrahler) που έχει σχεδιάσει ο Wolfgang Meletzky και αποτελεί σήμα κατατεθέν των ηχείων της εταιρίας.

Thumbnail Thumbnail Thumbnail

Πλατό Merrill Scillia MS21 στημένο με βραχίονα Breuer.

Το πλατό Milky Stork D1 χρησιμοποιεί υποπλατό από μάρμαρο και βάση από γρανίτη. Το συνολικό βάρος του συστήματος είναι 100 κιλά.

Ο βραχίονας που χρησιμοποιούσε το D1 που είδαμε στην έκθεση είχε ένα ειδικό οπτικό βοήθημα για την ρύθμιση του VTA (στο μέσον της φωτογραφίας, κοντά στο στέλεχος).

Thumbnail Thumbnail Thumbnail

Σειρά ηχείων δαπέδου της Monitor Audio...

… η οποία επέδειξε, επίσης, και το νέο ηχείο για τοποθέτηση στον τοίχο. Είναι τριών δρόμων και ονομάζεται SoundFrame 1. Το προστατευτικό μπορεί, φυσικά, να χρωματιστεί κατά το δοκούν.

Πρώτη εμφάνιση στην ελληνική αγορά του πλυντηρίου δίσκων της Moth. Μια ακόμη κλασική συσκευή που επέστρεψε!

Thumbnail Thumbnail Thumbnail

Τα ηχεία της Ολλανδικής Musical Affairs βασίζονται στις γαλλικές μονάδες PHY-HP και χρησιμοποιούν καμπίνες ανοικτής μπάφλας η οποία ωστόσο είναι αναδιπλωμένη στο πίσω μέρος.

Η Mythos Audio παρουσίασε μια νέα σειρά ηχείων. Εδώ, το μικρό βάσης...

... κι εδώ το δαπέδου.

Thumbnail Thumbnail Thumbnail

Το Naim Ovator είναι ένα επιβλητικό ηχείο το οποίο βασίζεται σε μονάδα μεσαίων/υψηλών BMR (Balanced Mode Radiator) με πολύ χαμηλή συχνότητα αποκοπής με αποτέλεσμα να μην υπάρχει cross στη μεσαία περιοχή.

Από τα πλέον ενδιαφέροντα προϊόντα της Naim, το media player UnitiQute και ο server UnitiServe. Φαίνεται ότι οι Βρετανοί πιστεύουν πολύ στο συγκεκριμένο τομέα.

Κορυφαίος προενισχυτής phono από την NAT. Βασίζεται σε μπαταρίες για την τροφοδοσία του και στο (λαμπάτο) κύκλωμα δεν εφαρμόζεται καθόλου ανάδραση, ούτε τοπική. Τα σήματα MC ενισχύονται από μετασχηματιστές.

Thumbnail Thumbnail Thumbnail

Με 100W/8Ω από έναν ημιαγωγό ισχύος (FET που λειτουργεί σε τάξη Α) o Symbiosis Se της NAT είναι ένας εντυπωσιακός ολοκληρωμένος ενισχυτής, ο οποίος χρησιμοποιεί στάδιο προενίσχυσης με λυχνίες.

Το σούπερ τουίτερ RT-1 της Nexus Acoustics προσφέρει την δυνατότητα να επεκταθεί η απόκριση ενός ηχείου σε πολύ υψηλές συχνότητες.

Πρώτη εμφάνιση στην ελληνική αγορά της Ιταλικής Norma με τη σειρά Revo. Εδώ το cd player...

Thumbnail Thumbnail Thumbnail

… και εδώ ο ολοκληρωμένος ενισχυτής.

Ο Essensio της North Star Design είναι ένας μετατροπέας σε χαμηλότερη κατηγορία τιμής από τον πολύ καλό dac32 (που βρίσκεται ακριβώς από κάτω).

O ΙΑ-7 της Nu Force είναι ένας ολοκληρωμένος ενισχυτής με ισχύ 2x100W, ο οποίος προσφέρει τέσσερις εισόδους line και ένα ψηφιακά ελεγχόμενο ρυθμιστικό στάθμης.