Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 27/10/2010

flag
english
abstract

ΑΘΗΝΑ 22-24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2010

High End Show 2010

Λογότυπος
Thumbnail Thumbnail Thumbnail

Model 4713 από την 47 Laboratories. Ένα τρανσπόρτ με ιδιαίτερα ελαφρά μηχανικά μέρη που ελαχιστοποιούν την ενέργεια των κραδασμών και διευκολύνει την σωστή ανάγνωση των δίσκων.

Πρώτη παρουσίαση στην ελληνική αγορά των ενισχυτών του Abrahamsson. Εδώ ο Νο.1, single ended, με έναν ημιαγωγό στην έξοδο.

Το La Campanella της Acapella.

Thumbnail Thumbnail Thumbnail

Τα πλατό της Acoustic Solid είναι πάντοτε ενδιαφέροντα. Εδώ, το Solid Wood Black.

To Crescendo της Acoustic Zen είναι ένα μεγάλο τρίδρομο ηχείο δαπέδου με φόρτιση γραμμής μεταφοράς και τουίτερ ribbon με φόρτιση χοάνης.

Συλλογή ηχείων της Aliante. Από αριστερά προς τα δεξιά: Linea PF, Nova και One (μαζί με την πολύ καλοσχεδιασμένη βάση του).

Thumbnail Thumbnail Thumbnail

Λαμπάτο phono της Allnic Audio. Χρησιμοποιεί τριόδους μινιατούρες για το ενεργό μέρος και μετασχηματιστές για την προ-προενίσχυση των κεφαλών κινητού πηνίου.

Το καινούριο ηχείο της Amazon ονομάζεται AMT One. Είναι δύο δρόμων με αρχιτεκτονική ανοικτής μπάφλας και χρησιμοποιεί μια μονάδα A.M.T. για την περιοχή των υψηλών συχνοτήτων.

Είδαμε αυτό το ζευγάρι ολοκληρωμένου ενισχυτή cd player της AMR στο δωμάτιο της Pioneer όπου είχαν στηθεί τα μεγάλα TAD.

Thumbnail Thumbnail Thumbnail

Ο Λουκάς Στεφανίδης παρουσίασε το βιβλίο του με θέμα την αυθεντικότητα των δίσκων βινυλίου. Πραγματικός θησαυρός λεπτομερειών για τον φανατικό συλλέκτη που θέλει να ξέρει τι έχει στη δισκοθήκη του.

CD player CD37 και ολοκληρωμένος ενισχυτής A38 της Arcam.

H Aries Cerat έκανε την πρώτη της εμφάνιση στο εφετινό show και ήταν μια εμφάνιση ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα και πολλά υποσχόμενη, με έναν DAC...

Thumbnail Thumbnail Thumbnail

...ένα ζευγάρι μονομπλόκ τελικών (που οδηγούσαν τα Anima της Tune Audio)...

… και έναν προενισχυτή στην ίδια λογική. Όλα λαμπάτα.

Ο Vinyl One είναι ένας προενισχυτής phono της Art Audio, με μετασχηματιστές εισόδου και λυχνίες στο ενισχυτικό στάδιο. Η συγκεκριμένη έκδοση έχει και δυνατότητα ρύθμισης της στάθμης.

Thumbnail Thumbnail Thumbnail

Τα ηχεία της Ascendo είναι πάντοτε μια ενδιαφέρουσα παρουσία και όχι μόνο λόγω της αισθητικής. Αυτή τη χρονιά πάντως τα ηχεία ήταν σε στατική επίδειξη καθώς στο ίδιο δωμάτιο έπαιζαν τα ολοκαίνουρια ηχεία της Leema.

O εξαιρετικός Emitter II της ASR. Η αισθητική του είναι συζητήσιμη, αλλά είναι ένας από τους κορυφαίους ολοκληρωμένους ενισχυτές της αγοράς.

Νέα άφιξη για την ATC: To ενεργό 25άρι έχει σαφέστατο επαγγελματικό προσανατολισμό αλλά -για τους φίλους τους είδους- φαίνεται να είναι ένα εξαιρετικό μικρό μόνιτορ...

Thumbnail Thumbnail Thumbnail

... με ενσωματωμένο ενισχυτή.

Η εταιρία επέδειξε επίσης τα μοντέλα βάσης SCM7, SCM11 και SCM19.

H Atlas Cables παρουσίασε για πρώτη φορά το καλώδιο ηχείων στη σειρά Asimi.

Thumbnail Thumbnail Thumbnail

Επεξεργαστής για κινηματογραφικό ήχο (Maestro M3) και πεντακάναλος τελικός ενισχυτής με μεταβλητό τροφοδοτικό για χαμηλές θερμικές απώλειες (Pantages 3). Από την AudioControl...

… η οποία παρουσίασε και αυτόν τον αναλυτή πραγματικού χρόνου (Real Time Analyzer) για όσους θέλουν να ελέγξουν την ποιότητα της ακουστικής στον χώρο τους.

Το AN-Ε είναι ένα δίδρομο bass reflex της Audio Note το οποίο έχει πολύ υψηλή ευαισθησία (95dB/w/m) και είναι ιδανικό για οδήγηση από λαμπάτους ενισχυτές...