Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 16/10/2012

flag
english
abstract

ΑΘΗΝΑ, 12-14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012

Athens HiEnd Audio Video Show 2012

Λογότυπος
Thumbnail Thumbnail Thumbnail

To πλατό του Verdier μαζί με ηλεκτρονικά της Copland (CDA825, CTA305, CTA506). Το ρακ είναι της Solid Tech.

Ένα από τα εντυπωσιακά μικρά ηχεία της έκθεσης ήταν και το Pulsar της Joseph Audio. Άψοφο φινίρισμα και κορυφαίες μονάδες της Seas.

Σε στατική επίδειξη (λόγω... ασυμφωνίας με τον χώρο όπως πληροφορηθήκαμε), είχαμε την ευκαιρία να δούμε το Kawero της Kaiser Acoustics (στο δεύτερο επίπεδο της φωτογραφίας).

Thumbnail Thumbnail Thumbnail

Ο κορυφαίος προενιςχυτής της KingRex είναι ο PREference. Χρησιμοποιεί εξωτερικό τροφοδοτικό και η κινούμενη επιφάνεια στην κορυφή αποκαλύπτει την επιλογή κέρδους και αντίστασης του προενισχυτή phono.

H “σκέτη” έκδοση (μόνο για φωνογραφικές κεφαλές) του προενισχυτή KSL M7 της Kondo.

Το Cipher είναι η κορυφαία ψηφιακή πηγή της Krell. Είναι συμβατό με CD/SA-CD και χρησιμοποιεί διαφορετικές κεφαλές για την ανάγνωση του κάθε δίσκου.

Thumbnail Thumbnail Thumbnail

Είδαμε, ακόμη, τον προενισχυτή Phantom (επάνω, μαζί με το εξωτερικό τροφοδοτικό του) καθώς επίσης και τον επεξεργαστή AV S-1200 ο οποίος είναι, πλέον, συμβατός και με σήματα 3D.

Πρώτη παρουσίαση στην Ελλάδα του ML2.2 της Lamm. Οδήγησε τα Agaton της Horning.

O ολοκληρωμένος ενισχυτής IT της Lavardin

Thumbnail Thumbnail Thumbnail

Ο CS-1000P της Leben χρησιμοποιεί 2 KT120 ανά κανάλι για να αποδώσει 100W σε συνδεσμολογία πεντόδου και 50W σε συνδεσμολογία τριόδου. Βασίζεται σε νέους μετασχηματιστές εξόδου και διαθέτει όργανο για την ρύθμιση της πόλωσης των λυχνιών.

Μετατροπέας d/a και τελικός ενισχυτής από την σειρά Elements της Leema.

Από την ίδια εταιρία είδαμε ακόμη το cd player Stream III και τον ολοκληρωμένο ενισχυτή Pulse III από την σειρά Spectrum (επάνω), καθώς και τον ολοκληρωμένο Tucana II από την σειρά Constellation (κάτω).

Thumbnail Thumbnail Thumbnail

Η νέα 55άρα LED/LCD της LG (55LM960V) με δυνατότητα προβολής 3D και εξαιρετικά μικρό περιθώριο γύρω από το πάνελ. Συνοδεύτηκε από ένα σύστημα ήχου BH9520TW.

H LG επέδειξε επίσης το σύστημα 2.1 BH5320F...

… μια πλήρη σειρά docking stations για συσκευές της Apple...

Thumbnail Thumbnail Thumbnail

... καθώς και ένα έξυπνο τηλεχειριστήριο που χρησιμοποιεί και τις κινήσεις του χεριού για ον έλεγχο των συσκευών.

Το Αvatar από την σειρά Auditorium της Living Voice είναι ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο ηχείο (94dB) βασισμένο σε τουίτερ της Scanspeak.

Αν και το Joplin, ο μετατροπέας a/d της M2Tech (με πλήρες πακέτο ψηφιακώς υλοποιημένων καμπυλών αποέμφασης για βινύλια) είναι μια ήδη αρκετά συζητημένη συσκευή...

Thumbnail Thumbnail Thumbnail

... το αντικείμενο που τράβηξε την προσοχή όλων είναι ο κορυφαίος DAC της εταιρίας, ο Vaughan τον οποίο είδαμε και ακούσαμε για πρώτη φορά, ύστερα από αρκετές καθυστερήσεις. Κατασκευαστικά ήταν εντυπωσιακός. Περισσότερες λεπτομέρειες, αργότερα!

Μια από τις πλέον εντυπωσιακές παρουσίες στην έκθεση, στο κομμάτι των τελικών ενισχυτών: Ο MC452 της McIntosh.

Σύστημα ηχείων κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του home entertainment από την Monitor Audio. Ονομάζεται Apex.

Thumbnail Thumbnail Thumbnail

Αν θέλετε κάτι ακόμη μικρότερο, η ίδια εταιρία παρουσίασε το i-Deck 200 ένα ολοκληρωμένο ηχοσύστημα με δυνατότητες docking συσκευών της Apple...

... ενώ για όσους αναζητούν κάτι σοβαρότερο υπήρχαν τα PL300, GX200 και RX8 (από αριστερά προς τα δεξιά), εκπρόσωποι των σειρών Platinum, Gold GX και Silver RX αντιστοίχως.

Η Naim Audio επέδειξε τα ολοκληρωμένα network players της. Εδώ το Super Uniti το οποίο περιλαμβάνει media player, ραδιοφωνικό δέκτη και ολοκληρωμένο ενισχυτή.