Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 16/10/2012

flag
english
abstract

ΑΘΗΝΑ, 12-14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012

Athens HiEnd Audio Video Show 2012

Λογότυπος
Thumbnail Thumbnail Thumbnail

To πάντα ενδιαφέρον Arezzo της SRM. Η βάση του είναι κατασκευασμένη από ακρυλικό υλικό, υπάρχει ανάρτηση με ελαστικά υλικά για τη μείωση των κραδασμών και ο βραχίονάς του είναι βασισμένος στον RB300 της Rega.

To DAC Vekian της Stahl-Tek μπορεί να χρησιμοποιηθεί με σήματα μέχρι 24/192 και διαθέτει θύρες USB και HDMI. Μέσω της τελευταίας μπορεί να διαχειριστεί και σήμα I2S (δυνατότητα την οποία προσφέρει το τρανσπόρτ της ίδιας σειράς).

Μπορεί να μην του φαίνεται (λόγω του προστατευτικού) αλλά το Aura 60 της System Audio είναι ένα ηχείο με έξι μονάδες. Τουίτερ θόλου, μιντ και τέσσερα γούφερ σε μια σχεδίαση τριών δρόμων με ευαισθησία 88dB.

Thumbnail Thumbnail Thumbnail

Το πλατό της Thales ονομάζεται ΤΤΤ C. Στην συγκεκριμένη περίπτωση συνοδεύεται από τον μικρό βραχίονα της εταιρίας, τον Simplicity...

… o οποίος, πάντως, χρησιμοποιεί την ίδια αρχή λειτουργίας με τον κλασικό βραχίονα μεταβλητής εκτροπής που έχει κάνει γνωστή την εταιρία.

Η νέα σειρά ενισχυτικών της Tsakiridis Devices, την οποία είδαμε για πρώτη φορά στο Μόναχο είναι άκρως ενδιαφέρουσα. Εδώ, ο Aeolos, ολοκληρωμένος ενισχυτής με τέσσερις 6550 που αποδίδει 45W ανά κανάλι...

Thumbnail Thumbnail Thumbnail

... η νέα face lifted έκδοση του προενισχυτή Alexander...

... οι μονομπλόκ Apollon με EL34 που αποδίδουν 70W και έχουν δυνατότητα αλλαγής της συνδεσμολογίας (τριοδική/πεντοδική)...

... και, τέλος, οι τριοδικοί τάξης Α Nepheli με μηδενική ανάδραση και ισχύ 15W.

Thumbnail Thumbnail Thumbnail

Βασισμένος στον Simply Two της Unison Research, o Simply Italy παρέχει ισχύ 12W ανά κανάλι μέσω μιας EL34 με συνδεσμολογία Ultra Linear.

Ζευγάρι προενισχυτή και τελικού ενισχυτή από την Vincent TAC. Οι κωδικοί είναι C35 και K35 αντιστοίχως.

Ένας από τους πλέον ενδιαφέροντες λαμπάτους ολοκληρωμένους της έκθεσης, ο κατακόκκινος Solista της Viva Audio.

Thumbnail Thumbnail

Το Emotion της Zellaton είναι ένα δίδρομο ηχείου δαπέδου, βασισμένο σε μια μονάδα μεσαίων/χαμηλών 180 χιλιοστών και σε ένα τουίτερ με θόλο διαμέτρου 37 χιλιοστών. Το κροσόβερ είναι πρώτης τάξης.

Δύο εντελώς διαφορετικές σχολές, δίπλα-δίπλα: Το ZeroSei της Zingali και το 1c της Vandersteen.