Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 16/10/2012

flag
english
abstract

ΑΘΗΝΑ, 12-14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012

Athens HiEnd Audio Video Show 2012

Λογότυπος
Thumbnail Thumbnail Thumbnail

.Το Uniti2 της Naim Audio διαθέτει λίγο μικρότερο ενισχυτή σε σχέση με το Super Uniti αλλά προσφέρεο ενσωματωμένο cd player.

To Ultimatum XLS είναι ένα ηχείο βάσης με φόρτιση ισοβαρικού θαλάμου, από την Neat Acoustics...

… το οποίο περιλαμβάνει και μονάδες με επίπεδο διάφραγμα οι οποίες ακτινοβολούν στον κάθετο άξονα.

Thumbnail Thumbnail Thumbnail

Το Revo CDP-1R της Norma Audio δίνει στον χρήστη την δυνατότητα επιλογής του φίλτρου που πραγματοποιεί το oversampling. Η αισθητική του δείχνει, σαφώς, την Ιταλική του καταγωγή.

Όλοι οι τελευταίας εσοδείας μετατροπείς της Nort Star Design. Από πάνω προς τα κάτω: Essensio, USB dac32 και -ο νεότερος όλων- Fluxio.

Εντυπωσιακό σύστημα βασισμένο στο σύστημα πλατό/βραχίονα του Pluto, ηλεκτρονικά της Burmester και τα Violon της Acapella στη θέση των ηχείων.

Thumbnail Thumbnail Thumbnail

Το FB1i Signature της PMC είναι ένα ηχείο δύο δρόμων με τουίτερ μαλακού θόλου και φόρτιση γραμμής μεταφοράς που κατεβαίνει μέχρι τα 28Hz.

Το PB1i χρησιμοποιεί, επίσης, γραμμή μεταφοράς αλλά είναι τριών δρόμων με μιντ θόλου και δύο γούφερ 170 χιλιοστών της PMC. Το τουίτερ έχει αναπτυχθεί σε συνεργασία με την Seas.

To CD32 της Primare...

Thumbnail Thumbnail Thumbnail

… και ο προενισχυτής phono για κεφαλές mm και mc της ίδιας εταιρίας.

Το εσωτερικό του επεξεργαστή SP32 της Primare. Αρκούντως εντυπωσιακό, αν και, από ότι φαίνεται, η εταιρία έχει παραμείνει στην έκδοση 3.1 του HDMI.

Hear It 1 και 2: H Pro-Ject παρουσίασε δύο συστήματα ακουστικών τα οποία ταιριάζουν άψογα με τα μικρού πλάτους συστήματά της, αλλά -υποθέτουμε- με τα περισσότερα media player της αγοράς.

Thumbnail Thumbnail Thumbnail

Για όσους θέλουν να διατηρήσουν τα βινύλιά τους καθαρά με σχετικά λογικό κόστος, η Pro-Ject παρουσίασε το Spin-Clean μια κλασική στη λειτουργία της χειροκίνητη συσκευή υγρού καθαρισμού.

Το κορυφαίο πλατό της Pro-Ject είναι το Xtension, εδώ στην έκδοση με βραχίονα 10 ιντσών. Χρησιμοποιεί υποσασί με μαγνητική ανάρτηση και κεραμικό έδρανο μαγνητικώς υποβοηθούμενο (υπάρχει και σφαιρίδιο). Η ρύθμιση των στροφών γίνεται ηλεκτρονικά.

Δύο ηχεία δαπέδου από την Quad. Αριστερά, το 23L και δεξιά το μεγαλύτερο (και νεότερο) 25L.
Thumbnail Thumbnail Thumbnail

Πρώτη παρουσίαση (μετά την σχεδόν εν κρυπτώ ανακοίνωσή τους στο Μόναχο) των νέων ESL της Quad. Περιλαμβάνουν έναν μεγάλο αριθμό βελτιώσεων. Οδηγήθηκαν από Quad ΙΙ-eighty και τον ολοκληρωμένο Partenope της Absoluta.

Εκτός από το κλασικό ενεργό ηχείο της, η Quad επέδειξε εφέτος και ένα νέο ενεργό σύστημα κατάλληλο για media player.

Πλήρες ρακ με συσκευές της σειράς Elite της Quad...

Thumbnail Thumbnail Thumbnail

... σε ένα από τα δωμάτια της οποίας είδαμε από κοντά και ένα άψογα ανακατασκευασμένο ESL-57.

O ολοκληρωμένος II Classic Integrated της ίδιας εταιρίας βασίζεται στον ιστορικό τελικό II Classic.

Ηχεία από την Quadral. Από αριστερά προς τα δεξιά, το M4, το Ascent 80 και το μεγάλο Titan που ανήκει στην κορυφαία σειρά Aurum.

Thumbnail Thumbnail Thumbnail

Εντυπωσιακό ως κατασκευή, το Ayra C2.0 της Raidho.

Σημείο στήριξης συσκευών από την Solid Tech. Χρησιμοποιούν τρία ελατήρια και έχουν συχνότητα συντονισμού στην περιοχή των 5Hz. Ονομάζονται Feet of Silence.

H Solid Tech προσφέρει μια πλήρη σειρά από ρακ (Rack of Silence) με ανάρτηση ή χωρίς. Εδώ, ένα ROS 3 Reference με το μεσαίο ράφι αναρτημένο, φορτωμένο με ηλεκτρονικά της Einstein και της Clearaudio.