Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update:  Τρίτη, 13/11/2007


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►AΡΘΡΑ►ATHENS SOUND & VISION SHOW 2007...

AV BLOG 

SITE MAP

Athens Sound & Vision Show 2007
Gallery... σελίδα 3/8
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ AΛΦΑΒΗΤΙΚΩΣ: A-Αu, Au-D, D-L, L-M, N-P, R-S, S-W, W-Z
Kάντε "κλικ" στον μεγεθυντικό φακό δίπλα σε κάθε φωτογραφία για να την ανοίξετε σε υψηλότερη ανάλυση (400x300 ή 300x400 pixels) σε νέο παράθυρο. Aπό εκεί με δεξί "κλικ"/Save Picture As μπορείτε να την μεταφέρετε στον υπολογιστή σας.  Η χρήση των φωτογραφιών επιτρέπεται όταν πληρούνται οι Οροι Χρήσης Για την λειτουργία αυτή θα πρέπει να έχετε ενεργοποιήσει την Javascript και να μην χρησιμοποιήτε κάποιο pop-up blocker.
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ EΠΟΜΕΝΗ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ


Έχουν έλθει εδώ και καιρό στην Ελλάδα αλλά τα είδαμε για πρώτη φορά από κοντά: Τελικός ενισχυτής NHB-108 και... ... προενισχυτής ΝΗΒ-18S της DarTzeel To μεγάλο ηχείο της Duevel, ονομάζεται Jupiter.

Στον χώρο όπου έπαιζε ο Cineversum BlakWing 2, είδαμε και τον επεξεργαστή iScan VP50 της DVDO καθώς επίσης και το DVD player της Naim. To επιβλητικό Andra II της Eggleston Works. To ολοκληρωμένο cd player του Meitner (EMM Labs) έπαιξε με προενισχυτή/τελικό της Edge (Signature 1.1 και NL 10.1). O τελικός ενισχυτής χρησιμοποιεί πόλωση με laser το οποίο επιδρά άμεσα στους ημιαγωγούς!

Μόνιτορ Escalante Fremont χρησιμοποιεί δύο 12ιντσα και την αρχή “Direct Coupling” του Tierry Budge για να κατέβει μέχρι τα 18Hz. Καθόλου άσχημα για ηχείο βάσης...

Το εξωτερικό clock G-0s της Esoteric με ταλαντωτές από ρουβίδιο για να συγχρονίσει όλες τις ψηφιακές συσκευές με πολύ μεγάλη ακρίβεια.

Ρακ με το P-05/D-05 της Εsoteric καθώς και με προενισχυτές της VTL.

Τα Ferguson Hill είναι σαφώς ιδιόμορφα ηχεία με τις χαρακτηριστικές διαφανείς μπάφλες τους. Η Gemme Audio παρουσίασε το βραβευμένο Tanto... ... καθώς και το Vivace, με την full range μονάδα της Fostex...

Μπορεί το μεγάλο Hyperion HPS 938 να είναι ένα επιβλητικό ηχείο, πλην όμως την παράσταση έκλεψε το κατακόκκινο μόνιτορ Haliaetus! Ολοκληρωμένος Integra 8S από την Holfi, με δυνατότητα χειρισμού πολυκαναλικών πηγών... ... και το cd player Xenia της ίδιας εταιρίας.

Το Agathon του Horning με μιντ/γούφερ Lowther, το γνωστό κωνικό τουίτερ της εταιρίας και ευαισθησία 98db... ...παρουσιάστηκε μαζί με το ψηφιακό σύστημα (cd player και DAC) της σειράς SATI της εταιρίας. Η Humax παρουσίασε τον HDCI 2000 έναν από τους πρώτους δέκτες δορυφορικής λήψης που υποστηρίζει σήματα υψηλής ευκρίνειας και είναι συμβατός με MPEG-4, αλλά και SDTV.

Ολοκληρωμένος ενισχυτής 2x200W από την Ηχοδιάσταση... ... η οποία επέδειξε και αυτό το τετράδρομο ηχείο δαπέδου με το πλευρικώς τοποθετημένο γούφερ. Μία από τις νέες παρουσίες στην έκθεση ήταν η Isotek. Κατασκευάζει συστήματα ελέγχου και βελτίωσης της τάσης τροφοδοσίας, αποκλειστικά για συστήματα AV και για όλα τα βαλάντια.

Λαμπάτος JJ323 (Dual monoblock με 300Β) από την JJ Electronic. O Kronzilla SX από την KR. Εφέτος είδαμε τέσσερεις Lamm ML 2.1 σε αποστολή bi-amping. Εντυπωσιακοί...

 

Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2007
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr