Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update:  Τρίτη, 13/11/2007


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►AΡΘΡΑ►ATHENS SOUND & VISION SHOW 2007...

AV BLOG 

SITE MAP

Athens Sound & Vision Show 2007
Gallery... σελίδα 5/8
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ AΛΦΑΒΗΤΙΚΩΣ: A-Αu, Au-D, D-L, L-M, N-P, R-S, S-W, W-Z
Kάντε "κλικ" στον μεγεθυντικό φακό δίπλα σε κάθε φωτογραφία για να την ανοίξετε σε υψηλότερη ανάλυση (400x300 ή 300x400 pixels) σε νέο παράθυρο. Aπό εκεί με δεξί "κλικ"/Save Picture As μπορείτε να την μεταφέρετε στον υπολογιστή σας.  Η χρήση των φωτογραφιών επιτρέπεται όταν πληρούνται οι Οροι Χρήσης Για την λειτουργία αυτή θα πρέπει να έχετε ενεργοποιήσει την Javascript και να μην χρησιμοποιήτε κάποιο pop-up blocker.
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ EΠΟΜΕΝΗ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ


Ρακ με συσκευές της Nagra. To CD player, ο προενισχυτής PL-L, οι γνωστοί τελικοί σε σχήμα πυραμίδας και, ως bonus, ένα open reel DAT! Ρακ με Naim Audio: Προενισχυτής, CD player και τελικός ενισχυτής στη γνωστή, νέα αισθητική της εταιρίας. Single ended μονομπλόκ από την NAT. Ο SE1 αποδίδει 35W σε φορτία 8/4Ω βασισμένος σε ένα “κοστούμι” 6N2P-EV/6N30P-DR/VT-4-C.

To AH! Njoe Tjoeb 4000 είναι ένα cd player στο εσωτερικό του οποίου υπάρχει αυτό το κύκλωμα χρονισμού με την ονομασία SuperTubeClock. Η τρίοδος -λέει η εταιρία- μειώνει το jitter! O Lars Kristensen της Nordost έκανε για δεύτερη συνεχή χρονιά την γνωστή του παρουσίαση για τα καλώδια. Το ευχαριστήθηκε, όπως άλλωστε και όσοι την παρακολούθησαν. Ο ολοκληρωμένος ενισχυτής IA-7 της Nuforce χρησιμοποιεί διακοπτικό τροφοδοτικό και αποδίδει 2x100W. H ρύθμιση της στάθμης γίνεται ψηφιακά.

Εκ των άνω: Προενισχυτής HP 500 SE της Octave, Lindemann 820 SACD player και προενισχυτής Jubilee, επίσης της Octave. Τελικοί ενισχυτές MRE 130 της Octave. Μονομπλόκ με τέσσερεις KT88, οι οποίοι αποδίδουν 100W/8Ω.  O ολοκληρωμένος της σειράς Kondo της Ongaku.

Το Seconda της Iταλικής Opera είναι κλειστού τύπου, δίδρομο με διαφορετικούς θαλάμους για τον κάθε γούφερ. Η Original είναι μια εταιρία με ενδιαφέρουσες σχεδιάσεις όσον αφορά τα cd players. Εδώ το 2008 MkII... ... και το ακόμη πιο προκλητικό A9-3 Leonardo.

Κορυφαίες ψηφιακές συσκευές από την Orpheus. Οι άνθρωποι γνωρίζουν τον ψηφιακό ήχο εξαιρετικά! Το uinversal player D200 της Parasound σε μαύρη έκδοση. Ρακ με την σειρά συσκευών Halo της Parasound. Τελευταία προσθήκη ο κορυφαίος προενισχυτής JC2/

Θηριώδης Χ350 του Pass, ο οποίος αποδίδει 350W/8Ω από 24 MOSFETs ανά κανάλι... ... αλλά αν σας πέφτει βαρύς, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στον XA30.5 μια σχεδίαση η οποία αποδίδει 30W/8Ω και 60W/4Ω σε τάξη Α. Το  Princess Signature της Peak Consult.

Η Philips επέδειξε την κορυφαία τηλεόρασή της Aurea... ... καθώς επίσης και το sound projector HTS8100. Οι κλασικές δικαναλικές συσκευές D6 (cd player) και A9 (ολοκληρωμένος) υπενθύμισαν ότι η Pioneer ασχολείται και με audiophile προϊόντα...

... αν και την παράσταση στον χώρο της εταιρίας έκλεψε η τηλεόραση plasma Kuro, εδώ ανάμεσα σε ηχεία της κορυφαίας σειράς EX. H PrimaLuna παρουσίασε το Prologue 8, το λαμπάτο cd player της. Ο επεξεργαστής Primare SP31 μαζί με την μονάδα συγχρονισμού Audio/Video της εταιρίας.

 

Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2007
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr