Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update:  Τρίτη, 13/11/2007


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►AΡΘΡΑ►ATHENS SOUND & VISION SHOW 2007...

AV BLOG 

SITE MAP

Athens Sound & Vision Show 2007
Gallery... σελίδα 6/8
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ AΛΦΑΒΗΤΙΚΩΣ: A-Αu, Au-D, D-L, L-M, N-P, R-S, S-W, W-Z
Kάντε "κλικ" στον μεγεθυντικό φακό δίπλα σε κάθε φωτογραφία για να την ανοίξετε σε υψηλότερη ανάλυση (400x300 ή 300x400 pixels) σε νέο παράθυρο. Aπό εκεί με δεξί "κλικ"/Save Picture As μπορείτε να την μεταφέρετε στον υπολογιστή σας.  Η χρήση των φωτογραφιών επιτρέπεται όταν πληρούνται οι Οροι Χρήσης Για την λειτουργία αυτή θα πρέπει να έχετε ενεργοποιήσει την Javascript και να μην χρησιμοποιήτε κάποιο pop-up blocker.
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ EΠΟΜΕΝΗ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ


Single ended με 845 από την Radii Audio. Αποδίδει 12W και έχει κωδικό MMS845A rcm Audio είναι μια εταιρία από την Πολωνία και ο Bonasus ένας λαμπάτος ολοκληρωμένος ενισχυτής push-pull χωρίς ανάδραση ο οποίος αποδίδει 16W/8Ω. Ένα πολύ “μαζεμένο” και κομψό υπογούφερ από την REL: Το T3.

Ο νέος προενισχυτής PR15B της Roksan... ... και ο αντίστοιχος τελικός ενισχυτής ST130B της ίδιας εταιρίας. Όσοι θυμούνται το Roksan Xerxes, ένα εκ των κλασικών πλατό της χρυσής εποχής, θα χαρούν να μάθουν ότι επέστρεψε ως Xerxes 20 (εδώ με βραχίονα Tabriz).

To μικρό πλατό της Scheu Analog, για όσους θέλουν να ξεκινήσουν τώρα. Λέγεται Cello. Κεφαλή Harmony MC της Shelter, με σώμα από πλαστικό ενισχυμένο με ανθρακονήματα για μικρότερους χρωματισμούς. Εξωτερικό τροφοδοτικό και διάφορες επεμβάσεις από την Silver Note στο PSOne της Sony. Υπάρχουν ζωηρές αμφιβολίες αν οι Ιάπωνες είχαν σκεφτεί ποτέ κάτι τέτοιο για το παιχνίδι τους...

Ολοκληρωμένος ενισχυτής της Silver Note ο οποίος χρησιμοποιεί τεχνολογία της Tripath. Στον ίδιο χώρο είδαμε και το Solo της ίδιας εταιρίας. Ο προβολέας Domino D35 της SIM2, με το HD2+DarkChip2, ο οποίος ανεβαίνει μέχρι τα 720p, χρησιμοποιώντας την γνωστή τεχνολογία οπτικών Alpha Path της εταιρίας.

Σύστημα με συσκευές της σειράς Moon από την Simaudio. To Αuditor M είναι, ίσως, ένα από τα πλέον κομψά ηχεία βάσης της Sonus Faber... ... η οποία επέδειξε επίσης και το Grand Piano.

Το μικρό ηλεκτροστατικό MiniStat της SoundLab... ... το οποίο βασίζεται στην ειδικά σχεδιασμένη σήτα του για να ελέγξει την κατευθυντικότητά του. Τελικός ενισχυτής της σειράς Sovereign, η οποία είναι η κορυφαία σειρά συσκευών της Aaron.

H ελληνική Spicom παρουσίασε ηχεία χοάνης όπως αυτό το 40k... αλλά και υβριδικά ribbon/γούφερ, όπως αυτό το μεγάλο Io F1... ... και το μικρότερο της σειράς Io F3.

Πλήρης σειρά ηχείων της SPL Audio... ... η οποία παρουσίασε και τους λαμπάτους ενισχυτές της όπως αυτοί οι Mono 45. Το Klarheit 2 είναι το CD player της σειράς Klarheit της Symphonic Line, 24μπιτο με αναλογικό στάδιο σε τάξη Α.

 

Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2007
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr