Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update:  Τρίτη, 13/11/2007


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►AΡΘΡΑ►ATHENS SOUND & VISION SHOW 2007...

AV BLOG 

SITE MAP

Athens Sound & Vision Show 2007
Gallery... σελίδα 8/8
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ AΛΦΑΒΗΤΙΚΩΣ: A-Αu, Au-D, D-L, L-M, N-P, R-S, S-W, W-Z
Kάντε "κλικ" στον μεγεθυντικό φακό δίπλα σε κάθε φωτογραφία για να την ανοίξετε σε υψηλότερη ανάλυση (400x300 ή 300x400 pixels) σε νέο παράθυρο. Aπό εκεί με δεξί "κλικ"/Save Picture As μπορείτε να την μεταφέρετε στον υπολογιστή σας.  Η χρήση των φωτογραφιών επιτρέπεται όταν πληρούνται οι Οροι Χρήσης Για την λειτουργία αυτή θα πρέπει να έχετε ενεργοποιήσει την Javascript και να μην χρησιμοποιήτε κάποιο pop-up blocker.
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ EΠΟΜΕΝΗ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ


To Duette, το μικρό ηχείο της Wilson Audio. Στην εφετινή έκθεση είχαμε την ευκαιρία να ακούσουμε το περίφημο σύστημα υπογούφερ Torus της Wilson Benesch, σε συνεργασία με το μικρό Trinity. To Diva Monitor της WLM χρησιμοποιεί μια ομοαξονική μονάδα 10 ιντσών με σούπερ τουίτερ και έχει ευαισθησία 97dB SPL/w/m.

To ΧΝ270 είναι το μικρό ηχείο βάσης της νέας στην ελληνική αγορά Xavian... ... ενώ το XN360 είναι το μεγαλύτερο μοντέλο της σειράς, με οπή ανάκλασης στη βάση. Ολοκληρωμένος ενισχυτής Xindak V50 ενώ οδηγεί το Audioepilog Cocoa2

Eίδαμε ακόμη, αυτόν τον προενισχυτή με κωδικό VP-2, επίσης της Xindak Ρακ με συσκευές της YBA, της σειράς Passion, το οποίο περιλαμβάνει cd player, προενισχυτή και τελικό ενισχυτή. Το CDT-100 της ελληνικής Ypsilon βασίζεται στο μηχανισμό CD-PRO II της Philips. Εξαιρετική δουλειά σε επίπεδο αισθητικής και μηχανικής κατασκευής.

 

 

Το Zingali 1.12. Τα ηχεία της συγκεκριμένης εταιρίας κερδίζουν πάντα την προσοχή του κοινού τόσο λόγω αισθητικής όσο και λόγω απόδοσης. Ο Κώστας Αντωνόπουλος βραβεύθηκε από τους συναδέλφους του για την προσφορά του στον χώρο των συστημάτων ήχου υψηλής πιστότητας... ... εδώ με τον Άλκη Πορφυρίου (εκδότη του High Fidelity) να παραδίδει το σχετικό βραβείο στην τελετή που έκλεισε την έκθεση.

 

Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2007
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr