Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 14/05/2013

avmentor.eu
Go to
avmentor.eu

M.O.C., MONAXO 9-12 ΜΑΪΟΥ 2013

HighEnd 2013

Λογότυπος
Φωτο
Thumbnail Thumbnail Thumbnail

Η Tidal παρουσίασε για πρώτη φορά τον νέο της μονομπλόκ Impulse. Σύμφωνα με πληροφορίες, αποδίδει 380W/8Ω, 800W/4Ω και πάνω από 1200W στιγμιαία σε φορτία 1Ω.

Η, εντυπωσιακή, λευκή έκδοση του Transrotor Crescendo (Bianco). Ο κινητήρας είναι απομονωμένος κάτω από το πλατό, το οποίο έχει ύψος 70 χιλιοστών και βάρος 10 κιλών. Ο βραχίονας είναι ο 800-S.

Το Amethyst είναι ο κορυφαίος επεξεργαστής της Trinnov. Εκτός από το πολύ γνωστό σύστημα ισοστάθμισης της ακουστικής, περιλαμβάνει ένα μεικτό (αναλογικό και ψηφιακό) κύκλωμα αποέμφασης RIAA, network player και τους απαραίτητους μετατροπείς a/d και d/a. Προσφέρει τέσσερις αναλογικές και επτά ψηφιακές εισόδους.

Thumbnail Thumbnail Thumbnail

Η ελληνική Tune Audio επέδειξε το μικρό ηχείο δαπέδου Prime. Έπαιξε με ενισχυτικά της Harmonic Audio Labs και ειδικά με τον κορυφαίο ολοκληρωμένο της.

Το Raven Black Night της tw-acustic είναι το δεύτερο κορυφαίο μοντέλο της εταιρίας. Δώστε προσοχή στον τρόπο με τον οποίο οδηγούν οι τρεις κινητήρες (τροφοδοτούμενοι από μπαταρία) το πλατό.

Για τους χρήστες smartphone και λοιπών συσκευών, με audiophile ανησυχίες: Το Vamp Verza της V-moda είναι ενισχυτής ακουστικών, DAC και εξωτερική μπαταρία 2200mAh. Βασίζεται σε ολοκληρωμένα της Burr Brown και της AKM. Η εταιρία παράγει και κάποιες ειδικές θήκες κατάλληλες για συγκεκριμένα τηλέφωνα ώστε η προσαρμογή να είναι τέλεια.

Thumbnail Thumbnail

Ο λαμπάτος προενισχυτής της Ιταλικής Vexo, LP-PS προσφέρει τέσσερις εισόδους και διαθέτει εξωτερικό τροφοδοτικό. Η αισθητική του (με το όργανο στο κέντρο της πρόσοψης) θα τραβήξει πολλά βλέμματα. Η εταιρία παράγει επίσης τον VX-S40, έναν τελικό με τέσσερις 300B ανά κανάλι που αποδίδει 50W.

Παρουσιάστηκε πριν από ένα χρόνο περίπου και από όσο γνωρίζουμε είναι η πλέον πρόσφατη δημιουργία του William Firebaugh. To Well Tempered Versalex χρησιμοποιεί τον βραχίονα LTD, ο οποίος είναι διαθέσιμος σε δύο εκδόσεις, 9 και 10 ιντσών και πωλείται και ξεχωριστά.