Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 14/05/2013

avmentor.eu
Go to
avmentor.eu

MUNICH MARRIOTT HOTEL, MONAXO 9-11 ΜΑΪΟΥ 2013

HiFi Deluxe 2013

Λογότυπος
Φωτο
Thumbnail Thumbnail Thumbnail

Η σειρά Zero της Audio Note είναι μια προσπάθεια της εταιρίας να απευθυνθεί σε όσους θέλουν κάτι περισσότερο οικονομικό. Περιλαμβάνει τρανσπόρτ, μετατροπέα, προενισχυτή και μονομπλόκ τελικούς.

Η dCS επέδειξε την κορυφαία σειρά Vivaldi. Εδώ, το τρανσπόρτ της σειράς (CD/SA-CD) η οποία περιλαμβάνει ακόμη μετατροπέα d/a, upsampler και clock.

H επετειακή (για τα δέκα χρόνια) έκδοση του Demidoff Diamond II της Gold Note. Πρόκειται για έναν χειροποίητο ενισχυτή με εξωτερική τροφοδοσία, καλωδίωση σήματος με φύλλα αργύρου και βασίζεται σε ολοκληρωμένα PGA2310 για τη ρύθμιση της στάθμης.

Thumbnail Thumbnail Thumbnail

Το εντυπωσιακό Thalie της Jadis. To “χέρι” του Pierre Riffaud είναι προφανές στην σχεδίαση του συστήματος. Χρησιμοποιεί κεραμικό έδρανο και το πλατό είναι ελαφρώς κοίλο ώστε να εξασφαλίζει άψογη εφαρμογή των δίσκων στην επιφάνειά του.

Το Stabile 160 είναι ένα ενδιαφέρον ηχείο δαπέδου της Lecontoure. Βασίζεται σε τουίτερ ring radiator, χρησιμοποιεί παθητικό ακτινοβολητή και είναι ρυθμιζόμενο ως προς την απόκριση χαμηλά.

Η σειρά musicbook της Lindemann περιλαμβάνει USB DAC, player με δυνατότητα streaming DSD, media player και τελικό ενισχυτή. Εδώ το musicbook:20, το media player της σειράς.

Thumbnail Thumbnail Thumbnail

Ηλεκτροστατικά ηχεία από την MiTec-Sinus.

Η ModWright Instruments είναι γνωστή από τις μετατροπές που προσφέρει για διάφορα γνωστά μηχανήματα (Oppo, Sony) αλλά διαθέτει και μια καλή σειρά δικών της σχεδιάσεων. Εδώ, ο KWI 200, ένας ολοκληρωμένος ενισχυτής με προαιρετικά αρθρώματα phono και DAC, οποίος αποδίδει 200W/8Ω, 400W/4Ω.

Η παρουσία της Tsakiridis Devices στο Μόναχο ήταν, όπως πάντα, πληθωρική και αυτό περιλαμβάνει και παρουσία στην HiFi Deluxe. Ανάμεσα στις πολλές συσκευές που επέδειξαν ήταν και ο προενισχυτής Thalia.

Thumbnail

H VPI έχει επενδύσει πολλά στο Traveller. Εδώ η λιγότερο εντυπωσιακή (από πλευράς χρώματος) εκδοχή του πλατό.