Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 08/10/2013

avmentor.eu
Go to
avmentor.eu

ΠΡΟΕΝΙΣΧΥΤΗΣ PHONO

Cayin Phono-1

Φωτό_Ανοίγματος

Στην Cayin είχαμε αναφερθεί αναλυτικά, για πρώτη φορά, πριν από μερικούς μήνες, με την ευκαιρία της δοκιμής του ολοκληρωμένου ενισχυτή A-100T ο οποίος είχε αφήσει άριστες εντυπώσεις τόσο σε θέματα ποιότητας κατασκευής όσο και σε θέματα ηχητικής ταυτότητας.
Έχοντας, λοιπόν, ως δεδομένο ότι η εταιρία δείχνει να κινείται με επιτυχία στον χώρο των συσκευών με λυχνίες, η δοκιμή του Phono-1 έχει το δικό της ξεχωριστό ενδιαφέρον. Οι λαμπάτοι προενισχυτές phono ενδιαφέρουν αρκετούς από τους φίλους του αναλογικού ήχου για διάφορους λόγους, αντικειμενικούς (ένα κύκλωμα με λυχνίες διαθέτει σεβαστά περιθώρια υπερφόρτωσης και υπό προϋποθέσεις μπορεί να λειτουργήσει άψογα στη θέση αυτή) αλλά και υποκειμενικούς, καθώς η επιλογή των λυχνιών που θα χρησιμοποιηθούν επιτρέπει, πιθανώς, αλλαγές στην ηχητική συμπεριφορά και προσαρμογή της σε αυτό που ο κάθε ακροατής θεωρεί πιο σωστό ή πιο ευχάριστο.
O Phono-1 παρουσιάστηκε στην ελληνική αγορά πριν από μερικούς μήνες και είναι ένας προενισχυτής για κεφαλές κινητού μαγνήτη και κινητού πηνίου ο οποίος προσφέρει όλες τις βασικές δυνατότητες και, επιπροσθέτως, διαθέτει σασί σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε ο χρήστης να μπορεί να αλλάξει τις λυχνίες εύκολα, χωρίς να χρειαστεί εργαλεία. Ας δούμε τις λεπτομέρειες...