Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 11/09/2018

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net

Δοκιμές Συσκευών - Group TestsGroup test: DAC/Ενισχυτές Ακουστικών.
Group test: DAC/Ενισχυτές Ακουστικών. Διερευνούμε την ποιότητα, τις δυνατότητες και τις σχεδιαστικές τάσεις της πλέον δημοφιλούς συσκευής της αγοράς. Τι θα συναντήσει κανείς όταν έλθει η ώρα της αναζήτησης; Ένα core-sample test της ελληνικής αγοράς, με οκτώ άκρως ενδιαφέρουσες παρουσίες και τις απαραίτητες -όπως κάθε φορά- εκπλήξεις.
Group Test: Καλώδια Ηχείων από €700 - €2.000
Group Test: Καλώδια Ηχείων από €700 - €2.000 Δοκιμάζουμε 16 καλώδια ηχείων και ανακαλύπτουμε πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα, μέσα από μια διαδικασία που κάνει κάποια βήματα πέρα από μια στεγνή παράθεση ακουστικών εντυπώσεων και προσπαθεί να διερευνήσει κάποιες από τις πιο αφανείς πλευρές μιας υπόθεσης που προκαλεί, συχνά, έντονες αντιπαραθέσεις. Με λίγη προσπάθεια, θα το απολαύσετε!
10 Ηχεία Δαπέδου από € 1.000 μέχρι € 2.000
10 Ηχεία Δαπέδου από € 1.000 μέχρι € 2.000 Επειδή το μέγεθος παίζει τον ρόλο του, όταν μιλάμε για ηχεία, η δοκιμή αυτή επιχειρεί να δώσει την εικόνα μιας πολύ ενδιαφέρουσας κατηγορίας της αγοράς όπως αυτή εκπροσωπείται από δέκα μοντέλα που διαφοροποιούνται έντονα σε δομή, αρχιτεκτονική και όγκο.
6 Συστήματα μέχρι 3.000 ευρώ, για να ξεκινήσετε!
Group Test: 6 Συστήματα μέχρι 3.000 ευρώ H ερώτηση που καλείται να απαντήσει η συγκεκριμένη δοκιμή είναι η εξής: Αν ήθελε να κανείς να ξεκινήσει από το μηδέν ποιές επιλογές θα είχε στη διάθεσή του;
Οκτώ ζευγάρια προ/τελικών μέχρι 4.000 ευρώ
Group Test: Προενισχυτές/Τελικοί Ενισχυτές Δοκιμάζουμε οκτώ ζευγάρια προενισχυτών και τελικών ενισχυτών με τιμές που φθάνουν (και ξεπερνούν κατά λίγο) τα 4.000 ευρώ και ανακαλύπτουμε ότι υπάρχει στην αγορά μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα πολυφωνία και μερικές σπουδαίες ιδέες!
30 Καλώδια S/PDIF μέχρι 1000 ευρώ
Καλώδιο S/PDIF Δοκιμάζουμε τριάντα καλώδια μεταφοράς ψηφιακού σήματος με τιμές από 30 μέχρι κάτι παραπάνω από 1000 ευρώ και ανακαλύψαμε ένα-δύο ενδιαφέροντα πράγματα!
14 Προενισχυτές phono μέχρι 2.000 ευρώ
Group Test Προενισχυτών phono Δοκιμάσαμε 14 προενισχυτές phono με τιμές από 400 μέχρι 2.000 ευρώ και σας μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας.
10 Αναλογικά συστήματα μέχρι 1.500 ευρώ
Group Test Αναλογικών συστημάτων Δοκιμάζουμε διεξοδικά δέκα συστήματα πλατό-βραχίονα-κεφαλής και αποφασίζουμε για τις καλύτερες επιλογές που μπορείτε να κάνετε.
11 Ολοκληρωμένοι Ενισχυτές
Δοκιμάζουμε ένδεκα ολοκληρωμένους ενισχυτές από κορυφαίους κατασκευαστές τους είδους και ανακαλύπτουμε ότι, πράγματι, οι επιλογές σας είναι πολλές και ενδιαφέρουσες.
13 Μετατροπείς d/a
Η δοκιμή ανέδειξε ορισμένα, εκ των προτέρων γνωστά, στάνταρτνς αλλά αποκάλυψε και εκπλήξεις. Ρίξτε μια ματιά, γιατί έχει ενδιαφέρον...
10 Ηχεία Βιβλιοθήκης/Βάσης
Δοκιμάζουμε δέκα ηχεία μικρού όγκου, κατάλληλα για τοποθέτηση σε βάση ή/και σε ράφι και σας μεταφέρουμε τα συμπεράσματά μας