Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update:  Τρίτη, 19/01/2010


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►AΡΘΡΑ►ΑΠΟΣΤΟΛΗ - CES 2010...

SITE MAP

CES 2010
Gallery... σελίδα  12/14
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ AΛΦΑΒΗΤΙΚΩΣ: Abis - Audio Analogue, Audio Analogue - B&W, Bryston - Creek, Creek - Fosgate, Furutech - Karan Acoustics, Keith Monks - MHI, Mission - P3, Panasonic - ModWright, Red Point - Silverline, Sonawall - TAD. TAD - Weiss, Westlake Audio - Zanden, Audience - Sanders (THE Show), Sanders - Zeeba (THE Show)
Kάντε "κλικ" στον μεγεθυντικό φακό δίπλα σε κάθε φωτογραφία για να την ανοίξετε σε υψηλότερη ανάλυση σε νέο παράθυρο. Aπό εκεί με δεξί "κλικ"/Save Picture As μπορείτε να την μεταφέρετε στον υπολογιστή σας.  Η χρήση των φωτογραφιών επιτρέπεται όταν πληρούνται οι Οροι Χρήσης Για την λειτουργία αυτή θα πρέπει να έχετε ενεργοποιήσει την Javascript και να μην χρησιμοποιήτε κάποιο pop-up blocker.
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ EΠΟΜΕΝΗ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ


Το LC-3W10WF της Westlake Audio έλκει την καταγωγή του από τον χώρο των μόνιτορ. Η Wharfedale παρουσίασε το μεγάλο Opus 2 (αριστερά) και το μικρότερο Evo 50 (δεξιά). To Sasha είναι ο αντικαταστάτης του θρυλικού Watt/Puppy στην σειρά ηχείων της Wilson Audio. Χρησιμοποιεί δύο γούφερ, ένα μιντ και ένα τουίτερ (ανεστραμμένου θόλου).

Προενισχυτής και τελικοί μονομπλόκ από την Win Analog. Τι τα θέλετε... άλλο πράγμα η λάμπα... Η YG Acoustics παρουσίασε για πρώτη φορά το μικρό της ηχείο δαπέδου με το όνομα Carmel. Χρησιμοποιεί και αυτό μεταλλική καμπίνα αλλά οι διαστάσεις του ε

Ο νέος τελικός της Ypsilon ονομάζεται Aelius. Πρόκειται για μια υβριδική σχεδίαση με ημιαγωγικό στάδιο εξόδου η οποία αποδίδει 200W/8Ω. Τελικός μονομπλόκ με λυχνίες 845 στην έξοδο από την Zanden. Είναι ο Model 9500 και αποδίδει 60W σε τάξη Α. Στον ίδιο χώρο είδαμε αυτόν τον προενισχυτή phono. Πρόκειται, μάλλον για την έκδοση Mk3 του Model 1200.

 

Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2010
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr