Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update:  Τρίτη, 19/01/2010


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►AΡΘΡΑ►ΑΠΟΣΤΟΛΗ - CES 2010...

SITE MAP

CES 2010
Gallery... σελίδα  6/14
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ AΛΦΑΒΗΤΙΚΩΣ: Abis - Audio Analogue, Audio Analogue - B&W, Bryston - Creek, Creek - Fosgate, Furutech - Karan Acoustics, Keith Monks - MHI, Mission - P3, Panasonic - ModWright, Red Point - Silverline, Sonawall - TAD. TAD - Weiss, Westlake Audio - Zanden, Audience - Sanders (THE Show), Sanders - Zeeba (THE Show)
Kάντε "κλικ" στον μεγεθυντικό φακό δίπλα σε κάθε φωτογραφία για να την ανοίξετε σε υψηλότερη ανάλυση σε νέο παράθυρο. Aπό εκεί με δεξί "κλικ"/Save Picture As μπορείτε να την μεταφέρετε στον υπολογιστή σας.  Η χρήση των φωτογραφιών επιτρέπεται όταν πληρούνται οι Οροι Χρήσης Για την λειτουργία αυτή θα πρέπει να έχετε ενεργοποιήσει την Javascript και να μην χρησιμοποιήτε κάποιο pop-up blocker.
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ EΠΟΜΕΝΗ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ


Η επιστροφή του θρυλικού Keith Monks, του πρώτου συστήματος υγρού καθαρισμού δίσκων βινυλίου, επιβεβαιώνεται και από την παρουσία του στην CES.
Λαμπάτος ολοκληρωμένος της LA Audio. Αποδίδει 35W/8Ω ανά κανάλι χρησιμοποιώντας 4 συνολικά 300B στο στάδιο εξόδου.
Ο Vladimir Lamm, παρουσίασε εφέτος τις κορυφαίες του σχεδιάσεις: Ο “μονομπλόκ” προενισχυτής με εξωτερικό τροφοδοτικό (συνολικά τέσσερα σασί) LL1 Signature...

... οδήγησε τους ΜL3 Signature (εδώ φαίνεται ένα κανάλι μαζί με το αντίστοιχο τροφοδοτικό). Με δέκα μονάδες εκ των οποίων οι τέσσερις είναι 15ιντσα γούφερ το Whisper HD της Legacy είναι -το λιγότερο- ένα εντυπωσιακό ηχείο. Οι πολλές μονάδες προσφέρουν πραγματικά υψηλή ευαισθησία: 95dB/w/m. Η νέα σειρά τηλεοράσεων LCD με φωτισμό LED της LG ονομάζεται Infinia. Πρόκειται για συσκευές με πολύ μικρό βάθος (λίγο πάνω από τα 20 χιλιοστά και ελάχιστο περιθώριο των οποίων ο ρυθμός ανανέωσης, ανάλογα με το μοντέλο, φτάνει το 8x.

Κομψό sound bar, αλλά... ,,, η LG έκανε την έκπληξη παρουσιάζοντας ένα υψηλής ποιότητας σύστημα ηχείων για πολυκαναλικά συστήματα με τουίτερ ring radiator... ... προσεγμένο κεντρικό..

... και αναλόγων προσόντων υπογούφερ. Δεν έγινε γνωστό το πότε θα μπουν στην αγορά. Το Swing! της σειράς ηχείων Birdland της Lindemann. Χρησιμοποιεί κεραμικές μονάδες μεσαίων/χαμηλών, τουίτερ με θόλο από μαγνήσιο επικαλυμμένο με κεραμικό υλικό και διατίθεται σε 12 διαφορετικούς χρωματισμούς. Ο London Decca Reference είναι ένας βραχίονας παράλληλης μετατόπισης με έδραση αέρα. Φαίνεται να συμπληρώνει ιδανικά τις αντίστοιχες κεφαλές.

Το Granada της Lotus Group είναι ένα ιδιόμορφο ηχείο: Χρησιμοποιεί μια μονάδα πλήρους φάσματος με ηλεκτρομαγνήτη της Feastrex, δύο γούφερ, αρχιτεκτονική διπόλου και είναι ενεργό με ψηφιακό φίλτρο και, προαιρετικά, ισοσταθμιστή χώρου. Η LP είναι μια εταιρία από την Πορτογαλία και το Olissipo είναι ένα ηχείο πέντε δρόμων με καμπίνα κλειστού τύπου... ... το προστατευτικό του οποίου είναι ιδιαίτερα πολύπλοκο. Οι άνθρωποι της εταιρίας μας είπαν ότι πρόκειται απλώς για αισθητική επιλογή.

Υβριδικός ολοκληρωμένος της LSA. Χρησιμοποιεί λυχνίες στο προενισχυτικό στάδιο και ημιαγωγούς στο στάδιο εξόδου για να αποδόσει 150W ανά κανάλι. Διαθέτει και phono. Ονομάζεται Standard. To νέο ηχείο της Magico ονομάζεται Q5... ... και το εσωτερικό του παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Ολόκληρη η καμπίνα είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο!

Ολοκληρωμένος ενισχυτής με δυνατότητα docking iPod από την Manley. Ονομάζεται Stingray iTube. Evolution 845 της Mastersound. Ολοκληρωμένος ενισχυτής με στάδιο εξόδου 845 σε παράλληλη σύνδεση single ended. Αποδίδει 55W ανά κανάλι. Η ίδια εταιρία επέδειξε και τον προενισχυτή  PH L5 με ενσωματωμένο phono και δυνατότητα τηλεχειρισμού.

Το μεγάλο cd player της Meridian: Signature 808. Ο George Merrill έστησε νέα εταιρία (Merrill Williams) και παρουσίασε ένα νέο πλατό με σχετικώς λογική τιμή το οποίο χρησιμοποιεί ανάρτηση αλλά με ελαστικό υλικό και όχι με ελατήρια. Θα ονομάζεται R.E.A.L 101 (Rubber Elastomer Acoustic Laminate). To Evidence της Musical Heart Instruments είναι ένα μικροσκοπικό ηχείο με τουίτερ ribbon και γούφερ της Mogami με κώνο από χαρτί.

 

Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2010
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr