Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update:  Τρίτη, 19/01/2010


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►AΡΘΡΑ►ΑΠΟΣΤΟΛΗ - THE Show...

SITE MAP

THE Show
Gallery... σελίδα  13/14
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ AΛΦΑΒΗΤΙΚΩΣ: Abis - Audio Analogue, Audio Analogue - B&W, Bryston - Creek, Creek - Fosgate, Furutech - Karan Acoustics, Keith Monks - MHI, Mission - P3, Panasonic - ModWright, Red Point - Silverline, Sonawall - TAD. TAD - Weiss, Westlake Audio - Zanden, Audience - Sanders (THE Show), Sanders - Zeeba (THE Show)
Kάντε "κλικ" στον μεγεθυντικό φακό δίπλα σε κάθε φωτογραφία για να την ανοίξετε σε υψηλότερη ανάλυση σε νέο παράθυρο. Aπό εκεί με δεξί "κλικ"/Save Picture As μπορείτε να την μεταφέρετε στον υπολογιστή σας.  Η χρήση των φωτογραφιών επιτρέπεται όταν πληρούνται οι Οροι Χρήσης Για την λειτουργία αυτή θα πρέπει να έχετε ενεργοποιήσει την Javascript και να μην χρησιμοποιήτε κάποιο pop-up blocker.
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ EΠΟΜΕΝΗ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ


H Audience παρουσίασε αυτό το μικρό ηχείο. Αναμένεται στην αγορά μέσα στο 2010. Ο Dax Discrete της Audio Synthesis είναι ένας ευέλικτος μετατροπέας ο οποίος μπορεί να διαχειριστεί όλα τα ψηφιακά σήματα, περιλαμβανόμενου και του DSD, μέσω ενός custom interface (που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ορισμένες συσκευές). Αν έχετε βαρεθεί να βλέπετε και να ακούτε για τον DAC1 της Benchmark, ιδού η άλλη πλευρά: Ο ADC1 είναι ο αντίστοιχος μετατροπέας A/D της εταιρίας με ανάλυση 24bit/192kHz.

To μικρό μόνιτορ Reference model 3 της Chateau Elite. H Classic Audio Reproductions είναι μια εταιρία γνωστή για τις custom κατασκευές της. Εδώ, ένα ηχείο που ονομάζεται Project T1-3 To κορυφαίο ηχείο της Consensus Audio Engineering είναι το Conspiracy (δεξιά). Η εταιρία επέδειξε και το μικρότερο Lightning SE. Και τα δύο χρησιμοποιούν τουίτερ με διάφραγμα από διαμάντι και κεραμικές μονάδες για τις μεσαίες/χαμηλές συχνότητες.

Ο NHB 458 είναι ο μονομπλόκ τελικός της DartZeel. Νέο ηχείο στη σειρά προϊόντων της DWC (David Wiener Collection). Πρόκειται για ένα απλούστερο μοντέλο, το οποίο διαθέτει ενσωματωμένο DSP και μπορεί να βελτιώσει τον ήχο από συμπιεσμένα αρχεία. Τρίδρομο με τουίτερ ribbon και σούπερ τουίτερ (στην πίσω πλευρά) από την Eficion. Το μοντέλο ονομάζεται F300 και η κεφαλή του μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κεντρικό ηχείο σε ένα πολυκαναλικό σύστημα.

Το Prima είναι ένα μικρό (σχετικά) ηχείο από τον ιδιόμορφο Iάπωνα κατασκευαστή Evanui. Σχεδιαστής τους είναι ο Koichiro Akimoto. Εντυπωσιακό ηχείο της Evolution Acoustics. Χρησιμοποιεί τουίτερ ribbon, κεραμικές μονάδες για την μεσαία περιοχή και ένα μεγάλο γούφερ για τις χαμηλές συχνότητες. Ονομάζεται MMTwo. Σε κάποιο δωμάτιο είδαμε και αυτό το Garrard 301 σε άριστη κατάσταση και αναβαθμισμένο με νέο πλατό και βραχίονα της Reed.

H Haniwa είναι μια εταιρία από την Ιαπωνία η οποία έχει έναν εκτεταμένο κατάλογο προϊόντων, στον οποίο περιλαμβάνονται κεφαλές, ενισχυτικά, DAC, ενεργά crossover καθώς και μια συσκευή που ονομάζεται Active Phase Controller και αντισταθμίζει τα προβλήματα των παθητικών φίλτρων στα ηχεία. Η εταιρία προσφέρει, επίσης, δύο κόμπακτ ηχεία, το HSP 1C07 (αριστερά) και το HSP2H06 (δεξιά). Τρίδρομο ηχείο από την Jaton.

H Kondo (Audio Note) παρουσίασε αυτό το πρωτότυπο ενός 4δρομου ηχείου... ... καθώς και το αναλογικό σύστημα Ginga. Στα πλαίσια του THE Show έγινε μια σειρά συγκρίσεων ζωντανής και ηχογραφημένης μουσικής. Τα sessions είχαν ιδιαίτερο κέφι τόσο από την πλευρά των μουσικών όσο και από την πλευρά των ακροατών.

Η Magnepan παρουσίασε το νέο Magneplanar 1.7. Οδηγήθηκε από Bryston και με την βοήθεια ενός μεγάλου υπογούφερ κέρδισε τις εντυπώσεις. Τελικός ενισχυτής σε τάξη Α, με ρυθμιζόμενη από τον χρήστη πόλωση. Είναι ο EB-SA1 της PBN. H ίδια εταιρία παρουσίασε και αυτόν τον Olympia EX με το πατριωτικό φινίρισμα. Βασίζεται σε ένα θηριώδες τροφοδοτικό 4kVA με χωρητικότητα 500.000μF για να αποδώσει 220W/8Ω ανά κανάλι.

Η Peak Consult συμμετείχε στο THE Show με το Typhoeus. Το Grand Veena της Reference 3A είναι ένα μεγάλο ηχείο δαπέδου με επικλινή μπάφλα το οποίο διαθέτει 2 οκτάιντσα γούφερ για τις χαμηλές συχνότητες. Οι υψηλές συμπληρώνονται από ένα σούπερ τουίτερ Murata. Υβριδικό ηλεκτροστατικό από την Sanders. Είναι το Model 10.

 

Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2010
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr