Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update:  Τρίτη, 19/01/2010


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►AΡΘΡΑ►ΑΠΟΣΤΟΛΗ - THE Show...

SITE MAP

THE Show
Gallery... σελίδα  14/14
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ AΛΦΑΒΗΤΙΚΩΣ: Abis - Audio Analogue, Audio Analogue - B&W, Bryston - Creek, Creek - Fosgate, Furutech - Karan Acoustics, Keith Monks - MHI, Mission - P3, Panasonic - ModWright, Red Point - Silverline, Sonawall - TAD. TAD - Weiss, Westlake Audio - Zanden, Audience - Sanders (THE Show), Sanders - Zeeba (THE Show)
Kάντε "κλικ" στον μεγεθυντικό φακό δίπλα σε κάθε φωτογραφία για να την ανοίξετε σε υψηλότερη ανάλυση σε νέο παράθυρο. Aπό εκεί με δεξί "κλικ"/Save Picture As μπορείτε να την μεταφέρετε στον υπολογιστή σας.  Η χρήση των φωτογραφιών επιτρέπεται όταν πληρούνται οι Οροι Χρήσης Για την λειτουργία αυτή θα πρέπει να έχετε ενεργοποιήσει την Javascript και να μην χρησιμοποιήτε κάποιο pop-up blocker.
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ EΠΟΜΕΝΗ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ


H εταιρία προσφέρει, επίσης και τα κατάλληλα ενισχυτικά. Ο Roger Sanders έχει σχεδιάσει τελικούς ενισχυτές ειδικά για την χωρητική συμπεριφορά των ηλεκτροστατικών ηχείων. Το γνωστό audiophile media player Amarra της Sonic Studio εν δράσει. Η Sonist παρουσίασε το καινούριο ηχείο της, με την ονομασία Recital (δεξιά) καθώς και το παλαιότερο Concerto 3. Και τα δύο χρησιμοποιούν τουίτερ ribbon της Fountek.

To εντυπωσιακό Millenium PX της Soundlab. H Soundsmith είναι γνωστή για την κατασκευή κεφαλών με μια τεχνολογία που ονομάζεται Strain Gauge. Έτσι όπως την περιγράφει η εταιρία, μας θυμίζει εντόνως τις παλαιές κρυσταλλικές κεφαλές (έχει βεβαίως απόκριση μέχρι τα 70kHz...). Εδώ είναι τα ηλεκτρονικά της εταιρίας... ... και εδώ ένα κοντινό της κεφαλής.

Ο ΕΑ4 της Studio Electric είναι ένας υβριδικός ολοκληρωμένος με λυχνίες NOS στο προενισχυτικό στάδιο και MOSFET στο στάδιο εξόδου. Αποδίδει 275W/8Ω και 405W/4Ω ανά κανάλι. Η ίδια εταιρία παρουσίασε και αυτό το τρίδρομο ηχείο, με κωδικό Type Three το οποίο περιλαμβάνει μια κεφαλή που φιλοξενεί την μονάδα μεσαίων, ένα πλευρικά τοποθετημένο γούφερ και τουίτερ τοποθετημένο “σχεδόν” έξω από την καμπίνα (αλλά όχι στην κεφαλή...). Η Teresonic αρέσκεται στις μονάδες πλήρους φάσματος. Οι καμπίνες τους πάντως, τόσο στην περίπτωση του μεγάλου Ingenium όσο και στην περίπτωση του μικρού Magus είναι πολύ ενδιαφέρουσες...

Η ίδια εταιρία παρουσίασε αυτόν τον περιορισμένης έκδοσης ολοκληρωμένο ενισχυτή με στάδιο εξόδου εξόδου signle ended και λυχνίες NOS μεταξύ 1940-1950. H ισχύς είναι 2.5W/8Ω ανά κανάλι. Τα θηριώδη D1 της Tyler Acoustics. Διακοπτικός ενισχυτής με εξωτερικό τροφοδτικό από την Uniwave. Ονομάζεται Anaco 2 και αποδίδει 1000W/4Ω ανά κανάλι.

Η Uniwave έχει και προενισχυτή: Ονομάζεται και αυτός Anaco 2, διαθέτει έξι εισόδους (και phono) και ψηφιακά ελεγχόμενο ρυθμιστικό στάθμης. Ένα ενδιαφέρον, από μηχανολογικής άποψης, stand. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κάθε συσκευή και να στηρίξει και ράφια. Η εταιρία ονομάζεται Zeeba.

 

Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2010
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr