Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update:  Τρίτη, 19/01/2010


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►AΡΘΡΑ►ΑΠΟΣΤΟΛΗ - CES 2010...

SITE MAP

CES 2010
Gallery... σελίδα  7/14
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ AΛΦΑΒΗΤΙΚΩΣ: Abis - Audio Analogue, Audio Analogue - B&W, Bryston - Creek, Creek - Fosgate, Furutech - Karan Acoustics, Keith Monks - MHI, Mission - P3, Panasonic - ModWright, Red Point - Silverline, Sonawall - TAD. TAD - Weiss, Westlake Audio - Zanden, Audience - Sanders (THE Show), Sanders - Zeeba (THE Show)
Kάντε "κλικ" στον μεγεθυντικό φακό δίπλα σε κάθε φωτογραφία για να την ανοίξετε σε υψηλότερη ανάλυση σε νέο παράθυρο. Aπό εκεί με δεξί "κλικ"/Save Picture As μπορείτε να την μεταφέρετε στον υπολογιστή σας.  Η χρήση των φωτογραφιών επιτρέπεται όταν πληρούνται οι Οροι Χρήσης Για την λειτουργία αυτή θα πρέπει να έχετε ενεργοποιήσει την Javascript και να μην χρησιμοποιήτε κάποιο pop-up blocker.
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ EΠΟΜΕΝΗ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ


Η Mission παρουσίασε τη νέα σειρά ηχείων 79SE. Το τουίτερ βρίσκεται τοποθετημένο κάτω από το γούφερ, μια συνταγή η οποία έκανε (πριν από χρόνια) την εταιρία γνωστή στο ευρύ κοινό. Το M Cube είναι ένα ηχείο για όποιον θέλει κάτι πολύ μικρό. Αλλά πολύ μικρό! Ο KWA 150 της ModWright είναι ένας τελικός ενισχυτής που αποδίδει 150W/8Ω και 250W/4Ω. Χρησιμοποιεί ένα στάδιο ενίσχυσης της τάσης του Alan Kimmel.

Καλώδιο HDMI από την Monster. Ρίξτε μια προσεκτική ματιά, για να διαπιστώσετε ότι είναι ασυνήθιστα λεπτό! Η εταιρία παρουσίασε ένα ακόμη σύστημα ελέγχου τροφοδοσίας (στα οποία έχει ρίξει σημαντικό βάρος των προσπαθειών της τα τελευταία χρόνια). Ονομάζεται HDP 1800. Το Legno της Montegiro. Σχετικώς απλό (σε σχέση με το μεγάλο μοντέλο) αλλά οι Ιταλοί είναι πάντα Ιταλοί, όταν αναφερόμαστε σε θέματα design.

Αυτό το κατακόκκινο Moon 750D είναι μια επετειακή έκδοση η οποία θα κυκλοφορήσει μόνο μέσα στο 2010. Tα κομμάτια θα είναι φυσικά περιορισμένα. Το DAC IV της MSB χρησιμοποιεί buffer μεγάλης χωρητικότητας για την μείωση του Jitter, custom ψηφιακά φίλτρα και μετατροπείς με αρχιτεκτονική R/2R που σχεδιάζει η ίδια η εταιρία και έχουν ανάλυση 24bit. Ο τελικός ενισχυτής της εταιρίας, με κωδικό M202 είναι κυλινδρικός, μονομπλόκ και αποδίδει 200W/8Ω. Σύμφωνα με την MSB παραμένει σταθερός και σε φορτία 1Ω.

Ολοκαίνουριο πλατό της Music Hall. Ονομάζεται MMF 9.2 και χρησιμοποιεί δύο κινητήρες και έναν εξωτερικά τοποθετημένο σφόνδυλο για να σταθεροποιεί την περιστροφή του πλατό. Όργανο μέτρησης του αζιμουθίου των κεφαλών από την γνωστή Musical Surroundings.
To Abbee της Myine είναι ένα επιτραπέζιο ραδιόφωνο το οποίο έχει τη δυνατότητα να “κόβει” την πρόζα των παραγωγών και τις διαφημίσεις. Καλό, αλλά δεν θα μείνουν και πολλά να ακούσεις κανείς...

Το Ovator S600 της Naim Audio είναι ένα εντυπωσιακό ηχείο... ... αλλά την παράσταση στο δωμάτιο των Βρετανών την έκλεψε το ολοκαίνουριο UnitiQute, ένα μεσαίου κόστους streamer που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην CES. Αυτή είναι μια λεπτομέρεια από το εσωτερικό του UnitiQute.

O Niro Nakamichi (ιδρυτής της θρυλικής  Nakamichi) επέστρεψε με ένα σύστημα ήχου surround χωρίς περιφερειακά ηχεία. Λέγεται HPS 1000 To Memory Player της Nova Physics (κάτω) είναι ένα CD player που μεταφέρει τα περιεχόμενα του δίσκου σε μνήμη. Η ιδιαιτερότητά του είναι ότι επιχειρεί να διαβάσει κάθε cd με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μεταβάλλοντας τα χαρακτηριστικά του οπτικού συστήματος. Τα προϊόντα για εφαρμογές desktop audio της Nu-Force. Ο γνωστός ενισχυτής, το ηχείο S-X και ο νέος USB DAC Icon HDP.

Από τα πλέον εντυπωσιακά ηχεία της έκθεσης, τα μονιτορς της Ocean Way έλκουν την καταγωγή τους από τον επαγγελματικό χώρο... ... ίσως γι΄αυτό οι άνθρωποι της εταιρίας επέλεξαν ταινίες μισής ίντσας ως πηγή! Το μικρό Orpheo και το μεγάλο Elektra της Odeon.

H Iταλική Opera παρουσίασε το Callas, ένα μικρό ηχείο βάσης με δύο τουίτερ. Το Oracle Delphi Mk VI. “Εξυπνο” πολύπριζο με ενσωματωμένο βατόμετρο. Η οικονομία στο ρεύμα, σε επίπεδο οικιακής κατανάλωσης έχει γίνει μόδα -ίσως και ψύχωση...

 

Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2010
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr