Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update:  Τρίτη, 19/01/2010


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►AΡΘΡΑ►ΑΠΟΣΤΟΛΗ - CES 2010...

SITE MAP

CES 2010
Gallery... σελίδα  2/14
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ AΛΦΑΒΗΤΙΚΩΣ: Abis - Audio Analogue, Audio Analogue - B&W, Bryston - Creek, Creek - Fosgate, Furutech - Karan Acoustics, Keith Monks - MHI, Mission - P3, Panasonic - ModWright, Red Point - Silverline, Sonawall - TAD. TAD - Weiss, Westlake Audio - Zanden, Audience - Sanders (THE Show), Sanders - Zeeba (THE Show)
Kάντε "κλικ" στον μεγεθυντικό φακό δίπλα σε κάθε φωτογραφία για να την ανοίξετε σε υψηλότερη ανάλυση σε νέο παράθυρο. Aπό εκεί με δεξί "κλικ"/Save Picture As μπορείτε να την μεταφέρετε στον υπολογιστή σας.  Η χρήση των φωτογραφιών επιτρέπεται όταν πληρούνται οι Οροι Χρήσης Για την λειτουργία αυτή θα πρέπει να έχετε ενεργοποιήσει την Javascript και να μην χρησιμοποιήτε κάποιο pop-up blocker.
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ EΠΟΜΕΝΗ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ


... καθώς επίσης και το cd player Crescendo. O επεξεργαστής AVR-1 της Audio Control... ... και ο αντίστοιχος πολυκαναλικός τελικός, με την ονομασία "The Director".

Ο ολοκληρωμένος ενισχυτής DSi200 της Audio Research. Mικρο, ενεργό ηχείο της Audioengine με κωδικό A5, το οποίο μπορεί να συνδεθεί απευθείας με media players. Τριοδικός τελικός ενισχυτής της Audion. Oνομάζεται Sterling και στην έκδοση αυτή (Plus MkII) αποδίδει 18W ανά κανάλι.

Η Audiotechnica παρουσίασε αυτό το πλατό, το οποίο έχει ενσωματωμένα όλα τα απαραίτητα ώστε να μεταφέρετε τους δίσκους σας στον υπολογιστή. Ο Assistant 100 της Audiovalve... ... και ο μεγάλος προενιςχυτής Conductor της ίδιας εταιρίας ο οποίος ελέγχεται από μικροεπεξεργαστή και διαθέτει οθόνη LCD.

To Time της Avalon είναι ένα ενδιαφέρον ηχείο τόσο από αισθητικής όσο και από τεχνικής άποψης. Χρησιμοποιεί τουίτερ ανεστραμμένου θόλου από διαμάντι και κεραμικό μιντ. Η σειρά G2 της Avantgarde παρουσιάστηκε στο Μόναχο το 2009. Εδώ, σε έναν πολύ ενδιαφέροντα χρωματισμό. Η Bamberg Audio παρουσίασε το Series 5, ένα ηχείο τριών δρόμων, το οποίο αποτελείται από μια passive κεφαλή για τις υψηλές/μεσαίες και ένα ενεργό σύστημα χαμηλών συχνοτήτων.

Το VK—D5SE είναι η έκδοση του γνωστού cd player της B.A.T., η οποία χρησιμοποιεί την λυχνία 6Η30. Εδώ, μοιράζεται το ρακ με τον προενισχυτή phono VK-P10SE, εξέλιξη του “απλού” VK-P10. H εταιρία Bellari επέδειξε τα γνωστά λαμπάτα στάδια phono της (με USB αριστερά και σκέτο δεξιά) αλλά παρουσίασε και το νέο MT502 με μετασχηματιστές step up. Το Sleipner του Bergmann το οποίο χρησιμοποιεί έδραση αέρα τόσο στο βραχίονα όσο και στην στήριξη του ίδιου του πλατό.

Χαρακτηριστικά μαύρα σασί και μεγάλες ενδείξεις στο display. Είναι το cd player DCP-300 και ο ολοκληρωμένος ενισχυτής σε τάξη D DSA-150 της Blacknote. To Embla της Bladelius είναι ένα media player το οποίο αποθηκεύει τα δεδομένα των CDs σε μνήμες flash και προσφέρει όλα τα απαραίτητα για την αναπαραγωγή των αρχείων και την πρόσβαση σε διάφορα μέσα αποθήκευσης. Η γνωστή Blusens παρουσίασε μια ενδιαφέρουσα ποικιλία από multimedia players

Στον χώρο της Boulder είχαμε την ευκαιρία να δούμε τον DAC/προενισχυτή 1012 (επάνω), τον προενισχυτή phono 1008 (κάτω)... ... καθώς και το πάντοτε επιβλητικό cd player 1021. Η B&W παρουσίασε τη νέα σειρά 800 η οποία χαρακτηρίζεται από διαφορές στις μονάδες, μικροαλλαγές στην εμφάνιση και ένα νέο φινίρισμα, λάκας πιάνου.

Ο Βρετανός κατασκευαστής παρουσίασε ακόμη τη δραστηριότητά του σε μια διαφορετική κατηγορία προϊόντων με ακουστικά... ... και ηχεία για χρήση σε περιβάλλον multimedia... ... ενώ επέδειξε και την νέα, μικρότερη, έκδοση του επιτυχημένου Zeppelin, το mini Zeppelin.

 

Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2010
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr