Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update:  Τρίτη, 19/01/2010


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►AΡΘΡΑ►ΑΠΟΣΤΟΛΗ - CES 2010...

SITE MAP

CES 2010
Gallery... σελίδα  9/14
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ AΛΦΑΒΗΤΙΚΩΣ: Abis - Audio Analogue, Audio Analogue - B&W, Bryston - Creek, Creek - Fosgate, Furutech - Karan Acoustics, Keith Monks - MHI, Mission - P3, Panasonic - ModWright, Red Point - Silverline, Sonawall - TAD. TAD - Weiss, Westlake Audio - Zanden, Audience - Sanders (THE Show), Sanders - Zeeba (THE Show)
Kάντε "κλικ" στον μεγεθυντικό φακό δίπλα σε κάθε φωτογραφία για να την ανοίξετε σε υψηλότερη ανάλυση σε νέο παράθυρο. Aπό εκεί με δεξί "κλικ"/Save Picture As μπορείτε να την μεταφέρετε στον υπολογιστή σας.  Η χρήση των φωτογραφιών επιτρέπεται όταν πληρούνται οι Οροι Χρήσης Για την λειτουργία αυτή θα πρέπει να έχετε ενεργοποιήσει την Javascript και να μην χρησιμοποιήτε κάποιο pop-up blocker.
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ EΠΟΜΕΝΗ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ


Το θηριώδες Solo Voce της Red Point. Το συναντήσαμε στο δωμάτιο με τους μεγάλους Lamm. To Rega Isis είναι το κορυφαίο player της εταιρίας και χρησιμοποιεί δύο PCM1794 της Burr Brown ανά κανάλι.  Ο Osiris είναι ο αντίστοιχος ολοκληρωμένος ενισχυτής. Αποδίδει πάνω από 160W ανά κανάλι.

Όταν λέμα Βρετανικός, αναλογικός ήχος... To Renu της Regen συζητήθηκε αρκετά σε επίπεδο ιδεών για gadgets. Πρόκειται για έναν προσωπικό φορτιστή με ηλιοκυψέλες. Ό,τι χρειάζεστε για την παραλία για να μη μένετε ποτέ από netbook... Το CD player CDT-777 της Reimyo παρουσιάζει ενδιαφέρον καθώς είναι ένα από τα λίγα players που χρησιμοποιεί το original ολοκληρωμένο της JVC για επεξεργασία με την τεχνολογία K2 της εταιρίας.

Ο μετατροπέας DAP-999EX της εταιρίας περιλαμβάνει το ίδιο chip. Πραγματοποιεί upsampling στα 24/88.2 τους PCM1704U της Berr Brown. H Resolution Audio παρουσίασε το Cantata, μια συσκευή με δυνατότητα streaming μέσω Ethernet, θύρα USB μέχρι τα 96kHz και ενσωματωμένο οδηγό δίσκου. Εξυπνο display... To AVF είναι ένα ηχείο τριών δρόμων, τεσσάρων μεγαφώνων της Revolver. Κύριο χαρακτηριστικό του η πολύ στενή μπάφλα του.

Ο προενισχυτής Hera II από την Rogue Audio. To Dmitri της Running Springs Audio (RSA) είναι ένα παθητικό σύστημα βελτίωσης των συνθηκών τροφοδοσίας. Οι νέες τηλεοράσεις με φωτισμό LED από την Samsung. Πολύ λεπτές και με εξαιρετικά ενδιαφέρουσα αισθητική.

Το Isolinear της Scaena. Το είδαμε και πέρυσι, αλλά παραμένει ένα ενδιαφέρον ηχείο. Η τεχνολογία του ονομάζεται Isolinear. Μίνι σύστημα με δυνατότητες docking και προσεγμενη αισθητική. Ονομάζρται Ergo iP-10 και η εταιρία S.E.M. H Sharp παρουσίασε μια ενδιαφέρουσα ιδέα στον χώρο των LCD: Ένα φίλτρο που επιτρέπει την επεξεργασία ενός ακόμη χρώματος, του κίτρινου, ως βασικού.

Ένα μικροσκόπιο βοηθά τους επισκέπτες να δουν από κοντά πως λειτουργεί το φίλτρο αυτό... ... ενώ μια 52άρα Sharp με την τεχνολογία αυτή δείχνει το αποτέλεσμα στην πράξη... Η Shengya είναι μια εταιρία που ιδρύθηκε στην Κίνα το 1991. Εδώ, ο ολοκληρωμένος ενισχυτής A-216 και το CD player CD-16.

Η Sherwood παρουσίασε έναν νέο επτακάναλο ενισχυτή AV στην σειρά Newcastle. Ο Ρ-774 έχει και δυνατότητες ασύρματης σύνδεσης αν χρησιμοποιηθεί το κατάλληλο αξεσουάρ Bluetooth. To Hydra Model-8 της Shunyata είναι από τα πλέον γνωστά conditioners της αγοράς. Η εταιρία παρουσίασε την δεύτερη έκδοσή του. Συνδυασμός χοάνης και μονάδας Manger. Το Aporia Iris της Sylbatone είναι ένα εντυπωσιακό ηχείο...

... με την μονάδα Manger να κρύβεται πίσω από αυτό το σύστημα φόρτισης. Η Siltech παρουσίασε για πρώτη φορά στο κοινό τον νέο  της προενισχυτή. Πρόκειται για μια σχεδίαση με λυχνίες NOS και εσωτερικές καλωδιώσεις Siltech (φυσικά!) για την οποία ο κατασκευαστής ισχυρίζεται ότι είναι εξαιρετικά αθόρυβη. Bolero και Grand Bolero (δεξιά) από την Silverline. Το Grand Bolero παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην εφετινή CES.

 

Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2010
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr